Факт! Део и Лора Караджова вече не са заедно!

Део и Лора Караджова

  След цели осем години, в които бяха неотлъчно заедно, Део и Лора Караджова вече не са гаджета. Двамата от доста време се опитват да прикрият грозната истина, но това се оказва все по-трудно.

По време на лайфа в понеделник на ,,Денсинг Старс“ водещата на шоуто Алекс Сърчаджиева, неволно или не, разкри дълго пазената тайна. Тя попита директно в ефир дали блондинът не се е взел с красивата си партньорка от предаването Елена. В този момент и двамата участници се стъписаха и отказаха да отговорят, което предизвика коментари, че най-вероятно слухът е истина.

Въпреки видимото им смущение Алекс продължи настъпателно, под-виквайки „гаджета, гаджета” .

 

Део с партньорката си Елена в "Денскинг Старс"

Елена и Део се сближиха изключително много в последния месец, откакто риалитито е на екран. Двамата се виждат и извън репетиционната чала. За да може тимът им да се сближи още повече, двамата дори отидоха на Витоша, за да се научат да карат сноуборд.

Лора Караджова лаконично коментира клюката за разлъката с Део, заявявайки в типичния си стил: „Не ми се говори по този въпрос. Щастлива съм със или без Део. Относно “Денсинг Старс“- не го гледам. Пях на сцената на шоуто, но не го следя.

Тя заяви, че мечтае за спокоен живот и че се чувства много щастлива в момента.

Мнозина подозират, че повод за раздялата между доскоро силно влюбените е не само фаталната брюнетка Елена. Според запознати Део силно копнеел да създаде семейство и да стане баща.

За Лора обаче това не било приоритет, тъй като в последните две години певческата й дейност се разви изключително успешно. В лицето на партньорката си от „Денсинг Старс“ Део намерил опора и рамо, на което да изплаче любовните си неволи.

В хода на репетициите обаче пламнала искра, която особено силно пролича в понеделник по време на страстното танго, което двамата представиха на сцената на столичната зала “Фестивална“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *