„Уикипедия“ се изгаври с Андреа, нарече я „проституиращ модел“!

Андреа

Злосторник, използвайки опцията регистрираните потребители да редактират статиите и страниците в Уикипедия, изписал куп клевети и злобни неща  по адрес на поп фолк звездата Андреа.

Информацията за чалга звездата е следната: „Теодора Руменова Андреева, но е по популярна с артистичния си псевдоним Андреа, е българска поп фолк певица, проституиращ манекен и фотомодел.“

Най-вероятно някой злосторник сменил истинските биографични данни на звездата,  съмняват се от екипа й. Най-вероятно някой от феновете на нейната „приятелка“ Николета Лозанова, твърдят запознати.

Андреа в уикипедия

Това не е последният такъв случай, често хакери хакват и фейсбука на красавицата, но досега  остават неразкрити. Колкото до Уикипедия,  енциклопедията дава възможност на  регистрираните потребители да променят статиите в нея, което е добре, но от друга страна това позволява на всякакви зевзеци да преправят биографиите на популярните личности без да искат одобрение за това от никого.

Колкото до квалификацията „проституиращ манекен и фотомодел“ за Андреа е базирана на това, че красавицата бе набедена за елитна проститутка в чужд  сайт.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RB0S8dcwQDE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *