Ужас! Цветелина Грахич натъпка 600 кубика силикон в гърдите си!

грахичПалатата певица на Слави, Цветелина Грахич от човешко същество е на път да се преврне в манекен на силиконовата индустрия. Беквокалистката използва големия концерт на „Ку-ку бенд“ на стадион Васил Левски за да презентира чистак-бърсак новите си пластмасови цици.

Но изкуствените гърди на Грахич все пак бяха засенчени от сценичния властелин Слави, който хипнотизира подмокрената… от дъжда 70-хилядна тълпа. По време на шоуто наедрелите до пръсване и разголени цици на певицата се мернаха в крупен план на мониторите, но едва ли някой е обърнал кой знае какво внимание към този момент.

Стана ясно, че Цветелина Грахич се е подложила на операцията по време на лятната си ваканция. Две години й били необходими, за да спести парите за интервенцията. Грахич имала комплекс от циците си, които до лелеяната операция приличали на спихнати балони. Но въпреки неугледната форма на гърдите си, Грахич не пропускаше да боде очите на аудитерията с тях от сцените и Фейсбук. Нещо за което Слави многократно я е порицавал. С цел да я откаже от ексхибиционизма Дългия дори на репетиции с бенда наричал циците й „увиснали бабешки цицета“. цветелина грахич
Грахич минава за непукист, но тия шеги на Слави силно я засегнали. Парите за поставянето на силикона не й стигнали, затова певицата взела на заем. Пластичния хирург й пришил по 300 кубика имплант към всяка от бозките.
Припомняме, че преди време Цветелина инжектира в устните си хиалуронова киселина – толкова много, че долната й устна буквално увисна като прани гащи. За което отново отнесе от Дългия цяла поредица пиперливи шеги и закачки, а актьорът Краси Радков използва образа й за един от скечовете си, където казва: „Издул съм се като устните на Цветелина Грахич“грахич
Другата слабост на певицата, освен силикона, са татусите. „Избродирала“ си е до момента над 40 такива. В качеството си на нейн шеф, Трифонов нееднократно я е мъмрил и карал да престане да обезобразява тялото и интимните си места по него с рисунки, но Грахич е твърде своенравна, за да взима под внимание думите му.

Цветелина Грахич пее „Кукавица“ – ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *