Ужас! Златка Димитрова спира с голите снимки!

Черната Златка даде едни гърди в помощ за българските фермери

Плеймейтката се набърка в няколко скандала, в които се твърдеше, че нейни еротични фотоси са залели Интернет страниците за възрастни.

Според мълвата, Златка Димитрова плакне очите и прави мазоли поне на три порно сайтове за еротоманите. Заради тази причина, казва красавицата, съм категорична, че приключвам с голите фото сесии. Злати се нервира, че давала името си, лицето си и данните си на хората, тя това продавала, но напоследък това се обърнало срещу нея и семейството й- неща, на които държи повече, отколкото на мимолетната кариера на модел. Златка все пак не изключва да се

Горещите еротични фотосесии на Златка Димитрова вече са история

снима в някое чуждо списание, но само елитно такова, което нямало да я подведе и злоупотреби със снимките й. Красавицата се стремяла да бъде над тези неща и не обръщала внимание на злобните коментари, но те давали отражение върху нея. Както самата тя си призна, плеймейтката е много емоционална и чувствителна, и тези клевети буквално сриват нервната й система. За щастие брюнетката е намерила начин да се справя с тези сривове. В момента наблягала на хомеопатията, завършва госпожица Димитрова.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9daP1R4VBDE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *