Ужас! Деян Донков редовно бие Радина Кърджилова!

Радина Кърджилова

  Радина Кърджилова и Деян Донков са далеч от представата за идеална двойка. Техни близки разкриват, че актьорите „разнообразяват“ любовния си живот с грандиозни скандали. Понякога емоциите им така се нажежавали, че завършвали с бой.

От няколко месеца Радина Кърджилова не прилича на себе си. Актрисата е измършавяла и омърлушена, а по дълбоките сенки под очите й се чете умора. Видът й е като на жена, която непрекъснато е под напрежение.

Причината за метаморфозата на Радина е психическият тормоз, който й оказва Деян Донков, твърдят запознати. Артистът със слава на Дон Жуан имал тежък характер и редовно си изкарвал проблемите върху най-близките си, включително и върху гаджето си. Това била и причината в миналото около него да не се задържи за дълго никоя жена. Той на пръв поглед изглеждал благ и хрисим, но след някое и друго питие напълно губел човешкия си облик и се превръщал в кръвожаден звяр.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Откак бил с Радина, пиянската му агресия, обикновено поемала тя. Понеже с Деян живеят под един покрив, Кърджилова нямало как да избегне конфликтите. Дори когато се опитвала да е невидима и да не го дразни, той намирал за какво да се хване и да излее яростта си връз нея. Понякога направо ставало страшно.

Крясъците и препирните им минавали всякакви граници. В изблик на безпочвена ревност Донков понякога налитал и на бой. Когато пък изтрезнеел, падал на колене пред любимата си и започвал да моли за прошка. Обсипвал я с нежност и внимание, а грубостта си извинявал с прекалено емоционалния си темперамент.

Радина прощавала, защото въпреки всичко обичала Донков. Звездата на „Стъклен дом“ и новия БГ сериал „Фамилията“ не можела да си представи да го напусне. Тя линеела заради отношението му към нея, но търпяла всичките му грубости. А когато малтретирането й докарвало синини, се криела от приятелите си.

Преди няколко месеца актрисата отказала предварително поет ангажимент, защото така била разкрасена от Деян, че не можела да се показва пред хора. Дори най-скъпите гримове и мазила били неспособни да заличат последствията от ръкопашния сблъсък. Радина доброволно се заточила у дома и не излязла от къщи преди белезите й да са отминали. Само малцина от антуража й разбрали каква е причината, но не посмели да й помогнат, за да не й навлекат отново гнева на Донков.

Най-лошото е, че освен физически, атаките на Деян към любимата му имали и психически измерения. Той следял всичките й комуникации и редовно я обвинявал в изневяра. Жестокостта му не пожалила и приятелите на хубавицата и в резултат от това част от тях се отдръпнали от нея. Радина например вече не е близка с партньорката си от „Стъклен дом“ Луиза Григорова, нито пък със Силвия Петрова от „Революция Z“, с която охладнели след години вярна дружба. „За това е виновен Деян“, потвърждават млади аркашки, които са наясно с трагедията на Кърджилова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *