Ужас! Двете Златки влизат в политиката!

Златка Райкова и Златка Димитрова

Двете Златки щели да атакуват политическия небосклон, стана ясно след интервю на Русата кокона по национална телевизия. Те щели съвместно да водят предаване на политическа тематика, с което да нищят ежедневните провали на различните правителства и да дават акъл как да излезем от кризата.

Въпреки че все още не е разбрала за скандалите с чиновническите бонуси, които ни заливат от месец насам, Златка Райкова нямала никакви притеснения да дава актуални оценки на водещи политици и да се бърка в тяхната дейност. Освен това не се притеснявала и от факта, че ще работи с най-страшния си враг и конкурент, който е именно другата фрапантна гърла, наречена Златка Черната. Въобще, била готова на всичко, само и само да не работи чиновническа работа.

Златките са тренирани да посрещат с усмивка дори и подигравките

По време на интервюто, бившата плеймейтка сащиса уважаемите зрители и с изказването, че според нея застрахователите са хора, предлагащи хамалски услуги, които кротко си стоят зад бюрото  от сутрин до вечер и пропускат хубавите моменти от живота.

Райкова сподели, че не е материалистка, но нищо на света не можело да я накара да се сближи с мъж без достатъчно средства. Просто емпиристичният й опит показвал, че всички семейни проблеми тръгват от липсата на средства.

Русата Златка, която вече е кестенява, разказа и за битието си със самбиста Благой Иванов – Багата, който все още се бори за живота си в Пирогов. Тя разкри умопомрачаващата тайна, че с него се скарали, защото непрекъснато й мълчал, а тя си имала нужда да бъбри непрекъснато с някого.

Дори и Ути Бъчваров проточи лиги по Русата Златка:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *