Уволниха Калин Врачански

Театър "София" се отърва от несериозната звезда

Звездата от „Стъклен дом“ се прости злополучно с работата си в Театър „София“. Дирекцията на театъра е решила да се прости с услугите на Камен от „Стъклен дом“ и по този начин да го превърне в актьор на свободна практика, тъй като той непрекъснато отсъствал от репетиции. Калин Врачански се оправдавал с факта, че е  е зает със снимките на тв сапунка, която вече поомръзна на аудиторията и принуждавал  всички да се съобразяват  с  него като голяма звезда и да правят програмата за спектаклите, така че да не е  в разрез с личните му  ангажименти .

Калин Врачански се снима в един сериал и се взе за дружката си Асен Блатечки

Освен това от арт гилдията споделят, че дори когато дружката на Асен Блатечки е свободна и е решила да се появи на репетиции, закъснява с 1- 2 часа и всички само него чакат.

Самият Калин Врачански обаче не бил много разочарован от уволнението си, защото отчитал, че дори на свободна практика ще прави повече пари и роли, защото  така нямало да му се налага  да чака някакво си разпределение, а сам щял да си избира режисьорите и постановките, в които да играе.

Несериозността на Калин Врачански преди време влуди и сутрешния блок на Би Ти Ви!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *