Турчин полази Емануела

Купонът продължи до малките часове на нощта
Купонът продължи до малките часове на нощта

 

Колие на френската компания „Картие“ бил най-скъпият подарък, който скандалната фолкзвезда Емануела получила на рождения си ден, подочухме от приближени източници.

Изпълнителката порасна с още една година на 8 ноември, но празнува на 12-ти на купон до сутринта в Син Сити“.

Емануела рожден денСкъпият дар бил от мистериозния турски милионер Али Кемал, който ухажва зеленооката певица. 27-годишният комшия е съсобственик на проспериращ холдинг в южната ни съседка. Според клюката именно по покана на Али Емануела ще посрещна Нова година на кораб край Босфора.

Понеже нямал възможност да пътува до София, за да присъства лично на празника на Емануела, турчинът организирал подаръкът да бъде доставен до апартамента на майка й, където тя живее след раздялата със съпруга си Никола.

Емануела обаче не се явила с прелестното бижу на рожденото си парти от страх да не бъде ограбена. „Колието е уникално! Не бях виждала по-красиво бижу“, подшушнала на колежките си певицата.

Освен с колието Кемал се отчел и с втори подарък, и то съвсем нескромен. Изненадал я с уникално сърце, изплетено от 101 стръка орхидеи.

Вкусовете и за бижута с турския милионер очевидно са съвпаднали, но не се знае как той ще се погоди с изпълнителката на „Нямаш забележка“ относно скандалната й и разкрепостена визия. На рождения си ден Емануела се появи по червена дантела, под която ясно личаха очертанията на дупето й и червените прашки над него. Дизайнерката на роклята била самата рожденичка, а дрехата ушила шивачката й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *