Трифон Иванов удари 140 кила

Защитникът, от чиято страховита визия само преди 20 години противниковите нападатели изпитваха едновременно респект, и страх, се е превърнал в гротескна картинка. Легендарният футболист от близкото минало Трифон Иванов шокира с вида си телевизионните зрители, когато преди няколко вечери седна на диванчето срещу Слави Трифонов.

С кървясали очи, торбички и гуша Туньо не прилича на себе си
С кървясали очи, торбички и гуша Туньо не прилича на себе си

От „железния“ Трифон Иванов днес не е останало нищо друго, освен едното име. И като футболист Туньо си бе едрогабаритен, като снажната физика му идваше дюшеш в единоборствата със съперниците на терена. Наднормените килограми обаче днес му създават предимно ядове и проблеми със здравето и придвижването.

Заради драстичното напълняване Туньо се клатушка като преял паток, а тумбакът, който си отглежда, вече е сериозна конкуренция на топ шкембе №1 във футбола, това на Венци Стефанов. От нездравословен начин на живот вратът му е на изчезване заради „поникнала“ двойна брадичка.

Трифон Иванов Не толкова с големия корем, за който може да се каже, че е нещо нормално за мъж на неговата възраст, а с махмурлийския вид на лицето си бившият национал от Пеневата чета смути феновете си. Операторите на шоуто на Дългия му направиха лоша услуга, снимайки интервюто му в близък план. От него и за слепите стана видно, че Трифон Иванов има сериозни проблеми с високоградусовите напитки. Докато разговоряше с водещия, на няколко пъти Туньо ококори очи, кървясали около зениците му като отлежало червено вино.

„От телевизора трудно може да се прецени, но срещнете 9 ли го на живо, ще се изплашите. Туньо е минал 140 кила. Дали пие? Но то и какво друго да прави, след като всичките му бизнеси фалираха – и бензиностанциите, и хотелският комплекс край село Поликраище“, казват жителите на старопрестолната столица.

Под Царевец се мълви още, че заради наднорменото тегло Трифон Иванов получил разширени вени. Една от основните причини за появата им е нарушено кръвообращение следствие на затлъстяване. Притеснителен обаче бил фактът, че славният бранител не искал да се вземе в ръце и да обърне внимание на здравословните си дертове.

„Живее с девиза „Яж, пий и носи новите си дрехи“. Лицето му е винаги подпухнало, а под очите са виснали тежки торбички. И като футболист си беше най-големият пияч в националния отбор, но ако продължава така, нищо добро не го чака“, песимисти са търновци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/-pSv4o7Cx7w

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Трифон Иванов удари 140 кила"

  1. Анонимен   20.02.2016 at 17:03

    Почивай в мир, Туньо! Надявам се поне на оня свят да няма такива журналисти като тези…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *