Тризначката Надежда: Албански мафиоти искаха да ни правят проститутки!

Сестрите

Докато са били в Англия, тризначките за малко да попаднат в лапите на албанската мафия, призна си най-устатата от тях Надежда.

Докато били на воаяж на острова, сестричките не си поплювали не крият те. Трите купонясвали безспир и оръшкали де що има заведения, барабар с по засуканите ергени.

Да ама за зла беда, попаднали пред погледа на албанската мафия, която си ги харесали за проститутки. Една вечер, както си седели на бара, до тях се присламчил балкански левент и от дума на дума разбрал къде живеят нашенките.

След което, за девойките настъпили тежки времена. Албанците почнали да ги притесняват и всеки ден висели пред вратата им, и ги тормозели с покани и закани.

тризначките се сблъсквали с албанската мафия

Цели петнадесет дни тризначките били преследвани от албанските мафиоти, които се опитвали да ги вербуват за проститутки по всевъзможни кретенски начини.

Накрая устатата Надежда кипнала, което е лесно да се предположи, имайки предвид, това което показват камерите на Биг Брадър. И се залетяла да се разправя с тях. Вдигнала им такава патърдия, че шиптърите си били камшика и се направили на ни чули ни видели до ден днешен.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UfLWV4OnQM8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *