Трагедия! Почина вокалистът на Gravity Co!

Почина певецът Явор Захариев, вокалист на легендите от Gravity Co. Преди два дни той беше открит в дома си в безпомощно състояние и облят в кръв. От „Порогов“ съобщиха, че е приет с множество наранявания и с опасност за живота.

Първоначалната информация беше, че Явор Захариев е бил нападнат и пребит. Но от полицията и болницата са категорични, че няма следи от насилие нито по тялото му, нито в дома му.

Явор Захариев се лекува от зависимост към наркотиците три години в комуна в Хърватия. След като се завръща в България, не е посягал отново към дрогата. Близките му приятели са категорични, че до фаталния ден Явор е бил чист.

Най- вероятно се касае за битов инцидент, въпреки че роднините на певеца все още не са коментирали. В хода на разследването станало ясно, че Явор Захариев поне два дни е бил в тежко състояние, но нямало кой да му помогне. Съседите му признали, че чували викове за помощ и шумове от дома му. Никой обаче не отишъл да провери какво се случва.

Певецът бил открит от приятелите си, след като три дни не си вдигал телефона. В същия ден трябвало да има концерт с колегите си от Gravity Co.

На 22 април Явор Захариев щеше да навърши 39 години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *