Тодор Славков правил секс със Супер Бианка!

Тодор Славков

  Неочаквана развръзка на риалити шоуто по ТВ 7 „Ексмилионер търси съпруга“ обърка сценария на продуцентите на топ предаването по частната телевизия. Водещата на рейтинговото шоу Бианка Илич се поддаде на чара на Тодор Славков и преспа с него.

Близки до внука на Тодор Живков разкриха деликатната ситуация, в която Малък Тошко се намира. Преди около месец синът на Иван Славков извел из нощна София русокосата водеща на риалити шоуто „Ексмилионер търси съпруга“ за да отпразнуват успешния край на седмични снимки за предаването. Под влиянието на алкохола, а и други стимуланти, нощта за Бианка завършила в леглото на Малък Тошко в апартамента му в столичния комплекс „Макси“.

Бианка Илич

На другия ден по обяд тв водещата и кандидат-женихът се разбрали да запазят в тайна сексуалното си преживяване и да не го коментират дори и помежду си. „Бяхме пияни“, оправдали интимната си близост внукът на Живков и Супер Бианка.

Да, ама не, както казва Петко Бочаров. Дни по-късно сексът между Малък Тошко и Бианка се повторил, след това имало и трети път.

Опознал в детайли тялото и отверстията на Бианка, внукът на бай Тошо преустановил едностранно интимните си отношения с нея. Наивната блондинка обаче вече била лудо влюбена в Малък Тошко и с мъка преживявала флиртовете му с участничките в риалити шоуто.

„От играчка стана плачка – сега ме гледа кръвнишки, когато се заиграя с някоя друга, не стига това, ами всяка вечер ме бомбардира с любовни есемеси. Сам съм си виновен, не трябваше да вкарвам Бианка в кревата си“, проклина слабия си ангел Тодор Славков. За да се спаси от нощните набези на симпатичната блондинка, Малък Тошко дори забранил входящите обаждания и съобщения от мобилния номер на Бианка. Водещата обаче се изтарикатила и започнала да ползва служебния телефон, за да се обяснява в любов на сина на Иван Славков.

„Няма как да блокирам и другия й номер, тъй като от ТВ 7 ще се усетят, че съм спал с нея и ще вземат да я изгонят“, обяснявал пред свои приятели притесненият от ситуацията Малък Тошко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *