Тодор Славков иска син, когото да кръсти Иван

Тодор Славков Катерина
След изборни ангажименти и партийни срещи с Движението „Напред България“ плейбоят Тодор Славков иска да се посвети на личния си живот. Брадърът е решил да не отлага повече няколко проекта, които обмисля от години и един от тях е да се сдобие със син. За това обаче му трябва нещо повече от желание – подходяща жена, която да му го роди.

„Около мен винаги е имало много жени – не само една. А жената до Тодор Славков трябва най-вече да бъде лекомислена. Много е трудно да се намери жена за сериозна връзка“, често се шегува с положението си известния плейбой. Но и с тъга споменава, че невинаги му е приятно да е сам.

С майката на дъщеря му Катерина, Силвия не са заедно от повече от 5 години. но заради детето се опитват да запазят добри отношения. Славков не крие, че е татко – мечта и често глези малката с подаръци и обиколки по всякакви атракциони.През уикенд двамата пътували и оставали сами, за да не прекъснат връзката си. Въпреки това обаче не крие, че и на него, като на всеки нормален човек, му се иска да има някого до себе си, на когото да се опре в трудни моменти.

„И аз съм бил самотен, нещастен… няма човек, който да не е изпадал в такива етапи. Уви, това е част от живота“, оправдава се Тошко.

Малък Тошко с бившата му жена Силвия (съпруга на разстреляния мафиот Поли Пантев) и дъщеря им Катерина
Малък Тошко с бившата му жена Силвия (съпруга на разстреляния мафиот Поли Пантев) и дъщеря им Катерина

Внукът на Тодор Живков обаче държи на всяка цена да си намери жена и заради едно обещание, дадено преди години. На смъртния одър на баща си Иван Славков, брадърът се зарича да стане пак родител. Този път обаче трябва да работи за мъжка рожба, която да носи легендарната фамилия и да наследи положението в обществото на своите предци. За това обещание Тошко се опитва да работи в последните години докато не е прекалено възрастен за наследници и гледане на деца.

„Никога няма да забравя този последен разговор, който имахме с баща ми. Той усещаше, че си отива, но го прие повече от мъжки. Единственото нещо, което ми заръча е да направя и син“, разказва за последните часове на Иван Славков неговият син.

Плейбоят не крие, че легендата на БОК много искал някой да вземе името му и всяка година си го пожелавал за рождения ден. Тошко обаче не искал да става като онези бащи, които само правят деца, без да им обръщат внимание и да ги възпитават. Вече имал трудности с това да поделя времето с дъщеря си Катерина и с майка й и не искал да има още едно дете, което да живее в разбито семейство. А жени, които да поддържат интереса му и да са готови на компромиси заради бохемския му характер, все не се намирали.

„Понякога завиждам на баща си, че е попадал на толкова търпеливи жени в живота си. В наши дни такива не се раждат. Всички искат да ти легнат на шията и да ги носиш на ръце“, описва неволите си в търсене на идеалната булка Тошко.

Макар и преживял доста разочарования в любовта, той не крие, че още вярва в нея. Срещал я е при всичките си продължително връзки. Затова и през годините, макар и да не попадал винаги на подходящи партньорки, не губел надежда, че късметът ще му се усмихне.

Сега обаче, освен обичайните емоции и привличане, му трябвала жена, която да е готова да отгледа и възпита един истински Иван Славков – такъв, какъвто Тошко бил обещал на покойния си баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *