Тодор Батков тръгва на дебелариум

Тодор Батков си е зарязал здравето заради „синята" кауза.
Тодор Батков си е зарязал здравето заради „синята“ кауза.

  Собственикът на „Левски“ Тодор Батков се е зарекъл да намери двуседмична пролука в натоварения си график, за да загуби част от наднормените си килограми в дебелариума на д-р Людмила Емилова, изтече информация от „Герена“.

Онзи ден маститият адвокат на всеослушание са оплака, че е достигнал рекордно за целия си живот тегло от 118 кг. Телесата от доста време тежали на Батков. Но сърце не му давало да изостави отбора, който този сезон претърпя не един и два скандала и метаморфози, и крета в средата на класирането, за да посвети няколко дни на собственото си здраве.

Твърди се, че над 20 килограма Батков качил неусетно само за последната година. Макар да не говори за здравословното си състояние, според запознати футболният президент имал чат-пат проблеми със сърцето, които си докарал с неправилно хранене и преяждане. Препоръките на компетентните специалисти да прецизира количеството и качеството на продуктите, които поглъща, обаче Батков подминавал с лека ръка.

Съпругата на футболния бос, Здравка, си го харесва и пълничък, но настояла да повтали шкембето
Съпругата на футболния бос, Здравка, си го харесва и пълничък, но настояла да повтали шкембето

Легендата носи, че един-единствен път за последните десетина години босът на „сините“ спазвал диета. Това се случило, когато Батков имаше забежка с манекенката Елена Тихомирова, заради която, заговори се, дори бил напът да се разведе със съпругата си кака Здравка. За да пази талия за пред Мис България 2003, олигархът карал в продължение на седмици само на зеленчуци, плодове и сокове.

Загрижена за здравето на половинката си, Здравка Баткова настояла пред Тодор в най-скоро време да се запише при д-р Емилова която провежда курсовете си в морския курорт „Св. св. Константин и Елена“.

На Батков хич не му се искало да кара две седмици на чайчета и ябълки и поне до края на годината спасил мъчителното гладолечение с оправданието, че полусезонът приключва в средата на декември, а пък после идват празници.

С кака Здравка накрая постигнали договорка за началото на януари, когато треньорът на „Левски“ Тони Здравков ще е събрал отбора на лагер. Батков обещал на жена си поне тогава да изостави „сините“, за да изтърси някой и друг килограм.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тодор Батков тръгва на дебелариум"

  1. Russel   08.11.2021 at 11:40

    Useful info. Lucky me I discovered your site unintentionally,
    and I am shocked why this twist of fate didn’t
    happened in advance! I bookmarked it.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *