Това е синът на Къци Вапцаров

Асен Вапцаров
Асен Вапцаров

Синът на Къци Вапцаров напълно откачи, след като замина във Великобритания. Китаристът Асен, който учи в Berklee College на Острова, втрещи приятелите си с последната си изцепка.

Младият музикант заяви, че иска да бъде новият герой във филма „Аватар“. Наследникът на прословутия шоумен публикува в профила си снимка, на която много наподобява на главния герой от филма Джейк Съли. Вместо обаче да бъде похвален от приятелите си, младежът беше освиркан от феновете си. „Скандално, какво правиш, човек? Какво, по дяволите, става?“, са само малка част от коментарите в профила на Вапцаров-младши. Негови приятели пък предположиха пред журналисти, че явно е направил компютърните промени по лицето си след употребата на алкохол по време на купон.

Асен ВапцаровМладият Асен очевидно е наследил чувството за хумор на баща си, което по принцип малцина в предишното издание на „ВИП Брадър“ разбираха.

Една от големите, страсти на 19-годишния Асен е да се снима с китарата си, докато показва среден пръст. Според приятелите му това е запазената му марка. Младежът обожава да показва среден пръст на повечето си снимки, феновете на Къци открито изразиха възмущението си от сина му и го попитаха: „Какво правиш?“.

Наследникът на шоумена се оказа и сред най-върлите фенове на Боб Марли и на регето. Някои от почитателите на мистър „Риск печели, риск губи“ са категорични, че Къци е разпуснал наследника си съвсем и вече не може да контролира поведението му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *