Тишо на Венета Райкова фалира тихомълком

  Сбъдна се най-големият страх на Венета Райкова. Водещата на „Горещо“ стана мъжът в къщата – нещо, което се молеше никога да не се случва.

Венета Райкова
Венета Райкова

От няколко месеца русокосата тв звезда е принудена сама да пълни семейния бюджет. В същото време фалиралият й съпруг Тихомир се чуди как да оползотворява многото си свободно време и да харчи парите й.

Брадърът Тишо е без препитание от лятото и се е пльоснал на грижите на жена си. Бизнесменът е прехвърлил дяловете от ресторанта си „Тадж Махал“ на своя съдружник Мартин Маждраков и вече няма никакъв бизнес. При това от изненадващата сделка той не успял да вземе достатъчно пари, че да може да си позволи дни на безделие и разкош.

Бизнесът на Тишо зациклил и Венета сама издържала семейството им
Бизнесът на Тишо зациклил и Венета сама издържала семейството им

Новината за краха на Тишо се пази в тайна от Венета. За тежката ситуация на съпруга й знаят само малцина от най-близките й. Единствено пред тях водещата признала, че мъжът й е останал без препитание и сега по цял ден си седи у дома или обикаля кафенетата с приятели. Журналистката не искала да се разчува, понеже се бояла да не би пак да се заговори публично колко е сглупила с брака си.

„Срамува се, че цялото семейство е легнало на нейния гръб. Изглежда това е някаква родова карма, защото и майка й имаше същата съдба – тя все попадаше на мъже, които трябваше да издържа“, коментират със съчувствие в антуража на мис „Горещо“. Навремето Райкова обичаше да се фука че е независима жена, която няма нужда от друг, за да се оправя в живота. В началото на връзката й с брадъра тя дори се палеше при коментарите, че е тръгнала с него заради парите му. Твърдеше, че е с Тишо само и единствено по любов.

В следващите години възгледите на Венета се промениха. Тя вече нямаше нищо против да се представя за слабата половинка в семейството, държеше хората да остават с впечатлението, че е случила в личния си живот и си е намерила съпруг за пример. Уви, тази илюзия се разби с гръм и трясък.

Когато Венета и Тишо се запознаха, брадърът се радваше на сравнително сносни доходи, с които можеше да си позволи да я води по СПА хотели. След селския им брак обаче надеждите на водещата за петзвезден живот в лукс и пътувания започнаха лека-полека да се изпаряват. Вместо да остави запълването на семейния бюджет на мъжа си Тихомир, младата дама бе принудена не само да продължи да работи като вол, не и да се нагърбва с допълнителни проекти, с които да посреща разходите си.

Парите бяха единственият мотив на Венета да влезе в едно от изданията на „ВИП Брадър“. С хонорара си от риалитито и наградата от „Сделка или не“ тя плати първото семейно жилище, а четири години по-късно пак еднолично финансира и втория апартамент на фамилията – този път разположен в затворен комплекс.

В същото време бизнес делата на Тишо се забатачваха ли, забатачваха. Брадърът първо се провали в организирането на бънджи скокове край Витиня, а след това брат му го натири и от автосервиза, който двамата стопанисваха в кв. „Враждебна“. Остана му ресторантът „Тадж Махал“, но и той не процъфтяваше. Клиентите намаляваха с всеки изминал ден, като в един момент в заведението започнаха да влизат само служители от околните сгради, за да хапнат на обяд индийска супа от леща.

Това лято Тишо решил, че вече няма смисъл да работи залудо и почти харизал дяловете си от кръчмата на своя ортак. С малкото изкарани от сделката пари той набързо спретнал екскурзия за семейството си в Гърция, а после грижите за домакинството легнали изцяло на плещите на половинката му Венета Райкова.

Тези дни водещата от Попово е изнервена не само заради бизнес провала на мъжа си, но и заради очертаващата се, криза пред нейната собствена кариера. Откакто на гърба на предаването й тръгна шоуто на Николета Лозанова по TV7 зрителите й намаляват прогресивно седмица след седмица. Затова пък рейтингът на пряката й конкурентка расте с бързи темпове и в най-скоро време „Горещо“ ще бъде тотално размазано.

„Тя е подложена на огромен стрес напоследък. Преди години обичаше да се бие в гърдите, че и сама може да издържа семейство и ето че сега именно това й се стовари на главата. Дано обаче не дойде и момент, когато самата тя ще изпита финансови затруднения. Впрочем, съдейки по тв рейтингите, този момент не е далеч. Венета вярва в енергията и е убедена, че с хвалбите и мислите си е предизвикала събитията, които я изненадаха неприятно“, обясняват хора от обкръжението на клетницата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *