Тереза Маринова изгони мъжа си

Олимпийската шампионка Тереза Маринова разделена с бащата на децата си!

Тереза Маринова
Олимпийската шампионка от игрите в Сидни през 2000 г. Тереза Маринова се е разделила с дългогодишния си приятел Трендафил Колев, с когото живееше на семейни начала близо 10 години.

Близки до красивата лекоатлетка издадоха пред „Сензация“, че тази пролет Тереза взела трудното решение да прекрати отношенията си с Трендафил, макар двамата да имат 2 деца. Мъжът до шампионката в тройния скок бил помолен да напусне семейния апартамент и да се изнесе на квартира в кв. Гоце Делчев.

„Двамата се разделиха без скандали и панаири. Тереза гледа децата, но всеки уикенд Трендафил ги взима и прекарва много време с тях. Той плаща солидна издръжка, многократно надвишаваща регламентираната от закона финансова помощ“, разкриват близки до 38-годишната Тереза Маринова.

Тереза Маринова Трендафил Колев
Тереза Маринова и мъжа й Трендафил Колев вече не позират заедно пред фотографите

Дори пред най-добрите си приятели олимпийската шампионка не е коментирала от какво естество е продиктувана раздялата й със строителния предприемач Трендафил Колев. Според една от екзотичните, но вероятно достоверни версии за разлъката е мълвата, че Тереза била хваната да кръшка на любимия си с гребец на име Драго. Клюката гласи, че гребецът здравеняк даже влязъл в юмручна схватка с Трендафил, в която излязъл победител. А рогоносецът ги бил хванал едва ли не на калъп. Ха сега, де!

„Съмнявам се, че изневяра е причината за раздялата им. Тереза не се вижда с никого, откакто е без Трендафил. Той също няма друга жена до себе си“, коментира общ приятел на вече разделеното семейство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *