Тервел сам си би шута от „ВИП Брадър“

Тервел Пулев
Тервел Пулев

  Един от основните фаворити за големия финал на „ВИП Брадър“ – Тервел Пулев, си тръгна дни преди грандиозния завършек на шоуто. Спортистът регистрира рекордно нисък вот на зрителската аудитория от едва 3,3%, заради което вратата на Къщата в Нови хан се отвори заради него в сряда вечер. Другият напуснал риалити формата часове преди финала бе Стойко Сакалиев, за който подкрепата също бе малко над 3%.

Според мнозина Пулев настрои аудиторията срещу себе си с тихата си алчност да стане победител. Припомняме, че по време на положителните номинации в Къщата кой да стане любима звезда на България единствено боксьорът посочи сам себе си за най-достоен играч. Въпреки многобройните му заслуги в спорта и честността му, че иска отново да е първи, аудиторията се подразни, че Тервел превърна „ВИП Брадър“ в боксов ринг и малцина пуснаха есемеси в негова подкрепа.

Тервел Пулев„Ужким идеята на шоуто е всички в него да са равни, ама не е така. Трябва да уважаваме чуждите успехи, но това, че еди-кой си има 5 медала, не го прави по презумпция нещо повече от която и да е певица или готвачка. Титлите ли ще броим, или ще гледаме кой как се държи? Станка и Тервел имали най-големи заслуги за България в спорта, заради което трябвало да спечелят сезона. Ами за какво бяха тези циркове 2 месеца с всички останали участници?“, възмущават се с право ревностни почитатели на риалити шоуто, недоумявайки защо боркинята и боксьорът трябва да са с едни гърди пред останалите единствено заради постиженията си на ринга.

Паметливи констатират, че в началото на всеки сезон на Големия брат редакторите на шоуто нарочват любимци – уж сигурни финалисти. Точно тези участници обаче винаги остават в сянка и напускат предаването дни преди финала. Подобен бе случаят и с Благой Иванов – Багата, който според мнозина бе сигурен победител в предишния „ВИП Брадър“, но в крайна сметка певецът Орлин Павлов се окичи с титлата „Най-любима звезда на България“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *