Тервел Пулев печели „ВИП Брадър“

Боксьорът Тервел Пулев
Боксьорът Тервел Пулев

  Дясната ръка, която олимпийският медалист Тервел Пулев счупи преди дни на тренировка, се оказа златният шанс за тазгодишния „ВИП Брадър“.

Боксьорът, който заради контузията пропуска световното първенство в Казахстан през октомври, се нави да влезе в Къщата, докато се възстанови, преди да се качи отново на ринга.

Продуцентите от Old School до последно водеха разговори с кандидат-участниците.

Въпреки разнообразния кастинг, който направиха, дни преди старта на шоуто те не са имали хитов герой, какъвто беше Тодор Славков през 2009 година.

„Този формат е успешен, защото е прост. В него задължително трябва да има човек, около когото да се завърти сюжетът повтарял постоянно на колегите си шефът на компанията Нико Тупарев.

Тервел ПулевГолямата мечта на продуцентите била да привлекат в Къщата хора като Христо Стоичков, дъщерята на Бойко Борисов, Антон Петров – Хамстера. Когато почти загубили надежда, че ще имат категорично силен играч, Тервел си счупил ръката и приел офертата.

Твърди се, че боксьорът е получил най-високия хонорар в шоуто, който може и да надхвърля 150 хил. лв.

„Напълно си е заслужил възнаграждението, защото е удар в десетката за продуцентите. Освен че е голям спортист, той е много свестен. Изключително отговорен баща е и си гледа сам сина, защото приятелката му, която е волейболистка, играе за азербайджански клуб и не е в България. Като човек дори превъзхожда брат си. И е крайно време да излезе от сянката му обясниха пред журналисти приятели на Тервел. Той най-много се дразнел, когато продължавали да го представят като брат на Кубрат а не като спортист, който печели медали за България.

Един от най-силните му мотиви да заживее в Нови хан бил да покаже на хората кой е и те най-после да започнат да го възприемат като самостоятелна личност.

Най-голямата конкуренция на боксьора ще бъде Станка Златева, която също е много земна, естествена и лишена от лицемерие.

„Тервел обаче ще надделее, защото ще разбие мита, че големите и силни хора в България са злобни и гадни. Той е много стабилен психически и няма да изпадне в традиционните депресии, които тресат участниците в Къщата.

Освен това е много точен, разясниха хора от близкото обкръжение на спортиста.

Те признаха, че отсега са тръгнали залагания за победителя в тазгодишното издание на „ВИП Брадър“ и Тервел е оглавил класацията от самото начало.

ВИЖ ВИДЕТОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *