Тежки неволи налегнаха Андрей Арнаудов! Вижте какво го измъчва:

andrei-arnaudov

Опосумът може да е един от най-успешните продуценти у нас и да гребе пари с лопата. Да си поръчва дрехите от най-известните модни къщи и да вечеря най-скъпите специалитети. Дори да забие някоя знойна мацка за забавление и да се фука с тях.

Но в сериозните връзки не му върви. Успя да прецака любовта си с хубавата Надя от „Елит“, а след това от него избяга и моделката Бориса Тютюнджиева. Според Андрей, причината се криела в собственото му тяло! Той не се притеснява да си признае, че никак не харесва външния си вид и сам не вярва, че някоя стойностна жена може да му се върже.

Напоследък Арнаудов е спрял огромните количества алкохол, които изпиваше, тъй като забелязал наличието на бирено коремче, което се заобляло все повече е и повече. Започнал да се храни здравословно, когато може, както и да спортува, когато има време. Тоест рядко, но съвестно. За жалост обаче,  желаният от него резултат така и не се появява. Той нито може да свали коремчето, нито да направи плочки, нито да изглежда по-мъжествено.

Иван и Андррей„Като се видя в огледалото изобщо не се харесвам, даже изпитвам  тъга. А като се погледна гол в банята, ме напушва смях, казва със страхотно чувство за самоирония  Андрей.

Сега той се успокоява, че вече няма да му налитат хубавици, а по-грознички жени, където шансът да са по-умни е много по-голям.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *