Тежка депресия мъчи Гала

Камерите са включени, операторите са по местакта си. Режисьорът на пре-с даването крещи паникьосано на когото му се изпречи пред погледа. Уплашени момиченца се суетят нагоре-надолу с телефони в ръка. Неуспешно се опитват да осъществят контакт с водещата, която никаква я няма, въпреки че до ефир остават секунди. Над напрегнатото жужене в залата се чува един и същи въпрос: „Къде, по дяволите, е Гала?“.

Гала
Гала

Неостаряващата блондинка се събужда с вик в леглото си. Любимката на скучаещите домакини от години е преследвана от един и същи кошмар. В съня си тя закъснява фатално за предаването и сащисаната Джуджи е принудена да обяви на зрителите, че шефката така и не е дошла на работа, преди всичко да се сгромоляса.

Лошите съновидения не са никак случайни. Напрежението неизменно присъства в ежедневието на Гала, която е записана в акта си за раждане като Галина Тенева. Тя не се притеснява да признае пред най-близките си, че се чувства като звездата от филма „Аз, роботът“.

„Подложена съм на убийствено натоварване. Не са много водещите в България, които трябва да се появяват всеки делничен ден на екран. Слави Трифонов е в това положение и той също често е признавал какво му костват всичките тези усилия. Всяка сутрин от понеделник до петък се прекръствам непосредствено преди началото и след това се хвърлям с главата надолу. Чувствам се буквално изсмукана.

Гала и вторият й мъж Стефан. С него водещата се запознава, докато все още е женена за Косьо Будев
Гала и вторият й мъж Стефан. С него водещата се запознава, докато все още е женена за Косьо Будев

Целият ми живот е работа и само работа. Дори когато заспя, сънувам глупости, свързани с телевизията. Чудя се докога мога да издържа“, изплаква Гала.

Дори по време на празниците тя няма право да почива. Шефовете й искат предаване след предаване, за да запълват сутрешния си ефир. А техният верен войник се чуди кого да покани вече, за да запълни предаването си. Коцето гостува десет пъти, фолкпевиците също препиха с блудкавото кафе, а участниците в „Биг Брадър“ са втръснали до болка на зрителите.

„Не помня колко пъти вече съм молила шефовете в Нова телевизия да намерят втори водещ. Ще ми бъде много по-лесно, ако се сменяме през седмица. Новият човек ще дойде със своите идеи, което означава освежаване на предаването. На моите запитвания винаги отговарят, че съм незаменима“, излиза от кожата си от яд Гала.

Колкото и да й е тежко сегашното положение, тя няма никакъв шанс да промени статуквото. Не може да си позволи да се пенсионира преждевременно и да се изявява в телевизията само за удоволствие. Планът е добър, но ще обрече Гала на немотия.

Тя е орисана да се влюбва в мъже, които не могат да й осигурят така желаната финансова независимост. Когато се запознават, първият й съпруг Косьо Будев е преуспяващ бизнесмен. Бившето момиче на късмета в шоу „Невада“ лесно успява да разведе заможния си любовник и двамата създават обещаващо семейство. Ражда им се и дъщеричка, но проблемите дебнат иззад ъгъла. На Косьо не му върви в бизнеса и се налага Гала да напрегне мишци, за да върне усмивките в семейството. Паричните неволи на съпруга й обаче не се оправят с времето и между двамата постепенно започва да се настанява хладината. Любопитното е, че Гала и до днес категорично отрича да е зарязала Косьо заради неумението му да си изкарва прехраната сам и да разчита на нейната заплата.

„Никога не съм правила проблем на бившия ми съпруг, че има затруднения с бизнеса. Други бяха причините да се разведем. Не се чувствах достатъчно обичана. Не усещах тази подкрепа, от която се нуждае всяка жена. Той забрави да се грижи за мен, да ме прегръща, да ме глези. Липсата на дребничките жестове в едно семейство често се оказват фатални за любовта“, признава си в една от редките си лични изповеди Гала.

В действителност тя пази личния си живот, както ротвайлер пази платен паркинг. Развързва си езика само когато й предстои някакъв нов тв проект и се нуждае от малко повече рейтинг.

При един от тези случаи Гала се изпусна, че е започнала забранена комуникация с бъдещия си любим още докато е била женена за Косьо Будев.

„С бившия ми съпруг бяхме на гости на Маги и Кремена Халваджиян. По едно време получих SMS от непознат номер с текст: „Как си?“. Написах, че са объркали номера, а човекът отсреща ми се извини учтиво. Стана ми интересно и написах нещо съвсем безобидно, а той ми отговори по подходящия начин. Започнахме да си разменяме SMS-и и полекалека научих повече неща за човека от другата страна на линията. Неусетно дойде време и за среща, по време на която осъзнах, че съм станала много близка с този мъж“, разказва Гала.

Тя отново няма късмет и прибира под крилото си по-младия Стефан, който уж има някаква компютърна фирма, а преди време го забъркаха и в някаква история с източване на банкомати.

Каквато и да е истината по този случай, е ясно, че Стефчо не може да разчита на сериозен месечен доход и се налага Гала пак да влиза в ролята на мъжа в семейството. Затова и тя няма време да се завърти вкъщи, за да си свърши елементарните домакински задължения.

„Най-много страдам, че през всичките тези години крадях най-безсрамно от личното ни време с дъщеря ми Мари. Трябваше да съм по-близо до нея, да споделям радости и притеснения, а аз от сутрин до вечер се бъхтех здраво в телевизията. Парите и известността въобще не са най-важните неща на този свят“, съветва Гала по-младата генерация, която напира отдолу.

В последно време усилено се говори, че й е омръзнало да дундурка Стефан и двамата са сложили край на връзката си. Засега това си остават непотвърдени информации, тъй като Гала за пореден път здраво е заключила личния си живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *