Теди Кацарова пак забърса чужденец

Теди Кацарова

Поп певицата Теди Кацарова забърсала чужденец през последните месеци на миналата година. Самоличността на неизвестния красавец все още е неустановена, но изпълнителката отрича, че това е „Мистър Турция”, с когото доста често се показвала пред хората.

Теди споделила пред приятели, че в момента не е важно кой е човекът, а че наистина е много щастлива, защото успяла да намери истински приятел с когото да се разбират. Тя е категорична, че хората на изкуството непрекъснато имат нужда от някой, който да им осигурява физическа и морална подкрепа.

„Не мисля, че е най-важното да се разбере кой е човекът до мен. Мога да кажа само, че той е чужденец и това е логично, защото аз прекарвам твърде малко от времето си в България. Свикнала съм да общувам с всякакви хора и нямам абсолютно никакви етнически предразсъдъци” – споделя дъщерята на фамозната Силвия Кацарова.

Теди и Силвия Кацарова

С приятеля й си обещали да не разкриват един за друг на медиите, докато не преценят взаимно, че времето за това е дошло наистина. Теди отрече слуховете, че юнакът е „Мистър Турция”, с когото имали само кратка връзка. Прекратили набързо съвместния си живот, защото комшията бил страхотно ангажиран и непрекъснато го дърпали да се снима в киното.

Накрая Теди Кацарова сподели, че няма намерение да се омъжва на този етап. Тя разкри, че три години след развода с първия си съпруг, все още изпитва огромно недоверие към честността на силния пол и човекът трябва да премине редица изпитания, за да му се отдаде напълно.

„Това че обичам някой съвсем не значи, че искам да надяна халката или да се обвържа сериозно. Все още не съм готова за такива неща” – твърди певицата.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *