Тв. водещият Ивайло Василев сам гледа болна майка!

Ивайло Василев с внимание изслушва какво нарежда родителката му

  Ивайло Василев е единствено чедо на възрастната госпожа Ана и трябва да й помага за всичко, защото иначе няма кой. Макар да е твърде ангажиран в службата, той намира начин да е примерен син, убедиха се папараците ни.

Когато не е дежурен в телевизията, Ивайло прекарва почти цялото си време с майка си. Двамата дори делят едно жилище.

Доскоро новинарят имаше интимна приятелка, но от няколко месеца е прекратил връзката си с нея и води скучен ергенски живот в семейния дом. Дъщеря му от предишния брак, която носи името на баба си Ана, следва висше в чужбина и се прибира у нас веднъж годишно, през август.

Без да разчита на помощта на други роднини, екранният партньор на Ани Салич гледа майка си като писано яйце. Пазарува й необходимите хранителни продукти, води я почти ежедневно на разходка и най-важното – грижи се усърдно за здравето й.

Тези дни водещият превози с вехтия си автомобил родителката си до поликлиника в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Преди това бабата трябваше да вземе пенсията си и двамата с наследника й се отбиха през кварталната поща. Майката на Ивайло явно страда от сериозно заболяване, тъй като докато я чакаше пред здравното заведение, той изглеждаше изнервен.

Журналистът пристъпяше от крак на крак и изпуши три цигари само за половин час. Чат-пат говореше и по телефона.

Баща на Ивайло е Йордан Василев – бивш главен редактор на в. „Демокрация“. Навремето той изоставил новинаря и майка му, за да създаде семейство с поетесата Блага Димитрова. Затова днес Ивайло не поддържа отношения с татко си и изпълнява синовния си дълг единствено към жената, дала му живот и отгледала го сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *