Татяна Лолова се звери на пушачите в театъра, щяла да ги избие!

Татяна Лолова

Никой няма право да дими край мен и да ми разваля въздуха, категорична е зваздата на “Домашен арест”.

Актрисата Татяна Лолова водела война с пушачите от години. Възмуща­вала се от вредния им навик и смело ги критикувала. Не се въздържала от забележки дори по адрес на приятелите си. Да слуша конското й бил принуден дори един от най-верните й дру­гари – Никола Анастасов. Лолова не пропускала да го укори, че прекалява, пушейки по кутия на ден. С нравоучителните си лекции тя разваляла удоволст­вието на колегата си от дълбоко вдишания дим.

 „Развалят ми въздуха!“, възмущавала се звездата на Са­тирата, когато видела поредния вредител на метри от себе си. Тя била доволна, че през юни ще влезе забрана за тютюнопуше­нето на обществени места.

 Спорно е защо Таня изпитва такава непоносимост към папи­росите. Според някои на млади­ни тя също е припалвала. Явно борбата й с никотина е била толкова ожесточена, че е намразила цигарите завинаги.

  Полова се дразнела не само от пушачите, но и от онези, които дръзвали да правят цинични коментари в нейно присъствие. Голямата актриса държала хо­рата от близкото й обкръжение да се изразяват литературно и винаги да се държат възпитано. Ако имала възможност, щяла да подари по един правоговорен речник на всеки, който си поз­волявал по-свободен изказ.

 „Татяна е интелигентна, въз­питана жена, аристократка по душа.

 Затова не понася простотии. Ядосва се, щом види някой да си мята трамвайното билетче или фаса на улицата. В такива моменти е способна да изригне. Тя никога не е търпяла непри­стойно поведение край себе си“, разясняват в арт средите.

 Колегите й са запознати и с други особености на характера й. Полова например се мръ­щела, когато почитатели й се хвърлят да я прегръщат и це­луват. Близостта на непознати я притеснявала, а причината за това бил страхът й от вируси. Звездата на Сатирата постоян­но треперела да не пипне някоя зараза.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *