Татяна Дончева лекува самотата с шопинг

Бившата депутатка е омърлушена, нищо че на гърба си носи палто на „Бърбъри" за 2 бона.
Бившата депутатка е омърлушена, нищо че на гърба си носи палто на „Бърбъри“ за 2 бона.

  Татяна Дончева успешно практикува шопинг терапия по столичния бутици, установиха фотографи. Те фокусираха бившата БСП депутатка да кръстосва централната търговска улица „Витошка“. Издокарана в ново палто на баровската английска марка „Бърбъри“, тя обикаляше магазините, обявили сезонни разпродажби, и пазаруваше с размах.

„Аз съм умерено суетна жена. Гардеробът ми е стилен, но не и провокативен“, обича да казва Татяна. Тя никога не си позволява да си купува разголени тоалети или предизвикателни

Дончева лекува самотата си, обикаляйки от бутик на бутик
Дончева лекува самотата си, обикаляйки от бутик на бутик

аксесоари. Залага на класически модели, които подхождат на възрастта и положението й.

Запознати твърдят, че вечната госпожица Дончева редовно лекува самотата си с пазаруване на нови дрехи. Шопингът най-добре от всичко й помагал да забрави тишината в спалнята й.

Устатата юристка така и не можа да случи на свестен мъж. Тя все попада на обвързани господа, с които любовта е сладка, но нередовна и много греховна. Татяна не е имала от години връзка с ерген, въпреки че самата тя не е сключвала никога граждански брак и е съвсем свободна да се омъжи. Хлевоустата юристка си има дежурно оправдание защо

Натоварената с покупки юристка се запаси и с вестници и списания от улична будка. Четенето е едно от малкото й развлечения.
Натоварената с покупки юристка се запаси и с вестници и списания от улична будка. Четенето е едно от малкото й развлечения.

още не е минала под венчило. Тя твърди, че всички мъже на нейната възраст са женени и не й остава нищо друго освен да се примири с този факт.

След като напусна парламента, Дончева нае адвокатска кантора в малка уютна бизнес сграда на пъпа на София. Заради многобройните контакти, които успя да създаде в политиката, пред вратата й непрекъснато има опашка от клиенти. Хората я търсят за консултации по всякакви дела, но бившата депутатка си е обещала да се занимава най-вече с граждански и търговски казуси. „Наказателно право – само по изключение, ако, не дай Боже, се наложи да се помага на близки“, категорична е госпожицата.

Дончева се кълне, че никога не ще защитава „айдуци с прякори“. Тя не иска да поема делата и на нейни бивши колеги политици, които през годините са я разочаровали с арогантност и непочтеност. В момента е адвокат на Емилия Масларова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *