Тайна уговорка! Който и да спечели “Биг Брадър” – делят парите по равно

„Биг Брадър"

  В този „Биг Брадър“ ще е предизвестен финал, но този път продуцентите са невинни. Оказа се, че шестима от съквартирантите сами са уредили въпроса. Без чужда помощ те са измислили сложна, но безотказна стратегия. Тайният пакт бил създаден дни преди старта на шоуто, а в съюза влезли почти всички от участниците в риалитито. Обединила ги общата цел да обезвредят тризначките, както и другият дразнител – Панайот.

Малко преди да влязат в Къщата, брадърите се събрали на помирителна вечеря в дома на Дими. Те си обещали да загърбят старите вражди и да обединят усилията си за целите на мисията. В заговора влезли още Найден, Стойка и Миро. За да присъства на тайната вечеря, Боби Ръгбиста долетял по-рано от Франция. Бившето му гадже Лиляна пък го играела координатор на конспирацията. Пловдивската примадона звъняла на брадърите и ги навивала да се включат в пакта. Отказала само певицата Сани. Затова и набързо тя била изгонена от шоуто, разкрива приближен източник.

Панайот

За заговора незнаят само тризначките, Пацо и македонците. Никола и Цеце си нямат и представа какво ги очаква и именно те са припознати от конспираторите като крайно опасни. Можели да объркат плановете им, ако по някаква случайност се харесат повече на зрителите. Обиграните брадъри обаче били подготвени за появата им.

Още преди старта на шоуто се знаело, че в Къщата ще влязат и непознати лица.

Заговорниците били сигурни, че те няма как да станат по-симпатични на публиката. За всеки случай обаче на тайната вечеря в дома на Дими въпросът бил обсъден подробно. В крайна сметка измислили стратегия, която трябвало да проработи без проблем и при евентуален обрат в зрителските нагласи.

Близки до конспираторите обсъждат, че на тайната вечеря Миро бил определен за победител и другите трябвало да му помогнат да спечели. Възможно било обаче кандидатурата му за първото място да отпадне по-нататък в шоуто.

Тризначките

Боби Ръгбиста и Лиляна също напирали да останат в историята на риалитито като победители. Те се натискали заради престижа, а не толкова за парите. Важното било да спечели човек от пакта, а това вече е почти сигурно. Според заговора който и да грабне наградата ще я раздели поравно с другите си съюзници. Така че нямало значение кой ще е победителят – никой нямало да остане с празни ръце.

Брадърите толкова са се вживели в ролите си на конспиратори, че подозират какви ли не заговори в Къщата. Те дори решиха, че македонците Цеце и Никола се познават преди шоуто и имат тайна мисия.

„За тайната среща на брадърите знаят и продуцентите. Учудвам се защо не са взели мерки. Всички заговорници трябва да бъдат дисквалифицирани. Това противоречи на условията на шоуто“, възмутен е източникът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *