Съсипали от бъзици Стефан Данаилов, че синът му пърди във „ВИП Брадър“

Стефан Данаилов

  Стефан Данаилов е потърсил лекарска помощ покрай скандалната ситуация с участието на сина му във „ВИП Брадър“, научихме от негови близки. Във вторник Ламбо е бил на основен преглед във Военна болница, след като сутринта не се почувствал добре.

Данаилов не е оставен на лечение, а се е прибрал в дома си няколко часа по-късно. Актьорът легенда се оплакал от тежест в гърдите, високо кръвно налягане и неспокоен сън. Няколко денонощия подред той не бил спал, чувствал тревожност и безпокойство. Пулсът му също бил по-висок от необходимото.

„Ламбо хич не е добре! Цялата тази абсурдна ситуация със сина му във „ВИП Брадър“ му се отразява изключително зле. Той е много чувствителен, а това вулгарно ровичкане в личния му живот ще го съсипе. Умислен е, угрижен е, няма сили дори да излиза от дома си“, разказа близък до семейството.

Владимир Данаилов

Миналата седмица Данаилов гостува във „Всяка неделя“ и просълзен сподели, че иска да се събуди от кошмара, в който е попаднал. Ламбо наистина изглеждаше зле и дни по-късно вече е потърсил медицинска помощ.

„50 години съм градил кариера! С това ли ще ме запомни публиката – че синът ми пърди?“, жалвал се пред приятели Майор Деянов.

Категоричното желание на Стефан Данаилов портретът му да бъде свален от стената в Къщата на „ВИП Брадър“ най-после беше изпълнено от продуцентите на риалитито. Те обаче избраха това да се случи по най-болезнения начин за актьора, след като наредиха на незаконния му наследник Владимир да махне собственоръчно лика на родителя си.

С нескрито удоволствие единственият биологичен син на Ламбо свали портрета му от стената в хола в лайф изданието в сряда вечерта. Действието предизвика недвусмислена асоциация как с премахването на образа на баща си младежът скъсва кръвната си връзка с него.

В този момент обаче Владимир прояви изблик на синовна нежност и целуна лика на актьора. После занесе портрета му в изповедалнята с думите „ето го тоя сладур“.

Цялото това шоу, разиграно пред многохилядна зрителска аудитория, със сигурност е било изключително болезнено за Стефан Данаилов. Както самият той призна наскоро, случващото се с Владимир и Ирен Кривошиева в Къщата, е повече от обидно за него.

Ламбо дори се закани да заведе съдебни претенции срещу „ВИП Брадър“, ако от екипа продължат да си правят реклама на негов гръб, предизвиквайки сина и любовницата му да се изказват негативно по негов адрес.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *