Съпругът на Роксана я смаза зверски от бой!

Роксана

  Фолкаджийката Роксана е била жестоко пребита от собствения си съпруг Калин, разбраха сензационно журналристи. Бриталните сцени се разиграли пред поне десетина свидетели във фоайето на пловдивския хотел “Марица“.

Там смуглата певица на „Пайнер“ и мъжът й си наели апартамент, тъй като вечерта на същия ден Роксана била в афиша на ведомствения клуб на димитровградската фирма. Проверка на репортер показа, че семейният скандал най-вероятно е избухнал на 4 февруари, часове след участието на ромката, от което си тръгнала по живо, по здраво.

Свидетели на боя разказват, че певицата била неузнаваема след шамарите на половинката си. Озверелият Калин й се нахвърлил с такава жестокост, че служителките в хотела се уплашили да не я пребие до смърт.

Роксана и Калин на сватбата си

„Малко е да се каже, че я преби като куче. Тоя изрод я захапа по лицето с такава сила и злоба, че й пусна кръв. Кръв шуртеше от цялото й лице. Някой от колегите тръгна да звъни на полицията, но насилникът кресна да стои мирен, за да не си събира телесните чаркове по земята“, разказват потресени очевидци на лупаниците в „Марица“.

Когато Калин сметнал, че на Роксана й е достатъчно малтретирането, я зарязал безпомощна на пода във фоайето. Жалостиви жени от персонала я скрили зад рецепцията от страх, че онзи ще се върне да я довърши. Докато с подръчни средства се опитвали да спрат кръвотечението от зейналите по лицето й след захапката на съпруга рани, пайнерката се изпуснала, че не за пръв път е пребивана от Калин.

„Не издържам вече, редовно ме пречуква и тормози, това, моето, не е живот.

С Калин

Не трябваше да се омъжвам… Горко ми!“, хлипала певицата, вдигнала тридневна сватба Миналото лято. Накрая дошъл да я отведе непознат мъж.

По време на баталното зрелище така и не станала ясна причината, накарала Калин да избухне. От много сигурни източници, гравитиращи из фолксредите, се разбра, че Роксана системно изневерявала на благоверния си. Мургавият й насилник наскоро се усетил, че се движи с огромни рога.

Хора от екипа, заснел последното видео на пайнерката „За всеки има ангел“ разкриват потресаващи подробности за курвенските й номера. На снимките ромката пристигнала с Калин. Това обаче не й попречило по време на пуш паузата да се нахвърли като незадоволена мечка стръвница върху бившия любовник на Соня Немски и Азис – Денислав.

Роксана отдавна се натискала на певеца дюнерджия от Шумен, затова го поканила да се снима във видеото й. Докато Калин си говореше с техническия персонал, тая шафрантия на няколко метра от него награби пакета на Денис и като нищо щеше да си вдигне роклята, ако не ги бяхме изненадали в гръб“, разказвали от снимачния екип.

Похотливата мургавелка се предлагала и на друг свой колега – Константин. Изнагляла дотам, че да го кани да пее на сватбата й с Калин. Коцето имал вече поети ангажименти и отказал на младоженката, но опулил очи, когато чул сексуалния намек „И нали знаеш, за теб не съм омъжена…“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Съпругът на Роксана я смаза зверски от бой!"

  1. Sexa   21.02.2013 at 20:02

    BRITALNITE sceni xaxaxaxaxaxax

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *