Съпругата на Краси Радков отказва да му роди дете!

Краси Радков

  В преобладаващо ергенския състав на „Шоуто на Слави“ Краси Радков е от малцината, можещи да се похвалят със стабилен семеен живот. Само преди дни комикът и красивата му съпруга Станислава Ганчева отпразнуваха десет години от сватбата си. Тандемът им е сравнително хармоничен, но има нещо, което не достига на талантливия актьор, за да бъде щастието му пълно.

Краси е луд по приличащата на кукла Барби Станислава и се отнася с нея като с писано яйце. Самата тя не крие, че мъжът й задоволява всичките й капризи. „Гледа ме като статуетка. Много е внимателен, иска нищо да не ми липсва. Поел е дори домакинските задължения, защото знае, че ми е неприятно да ги върша“, доволна е бляскавата блондинка. Станислава не е всеотдайна съпруга, твърдят запознати. Тя живее така, сякаш е разхайтена гимназистка. Ежедневието й е поредица от безгрижни купони, забавления и излизания „по женски”. На срещите й с приятелки често присъстват и засукани младежи, към които госпожата не остава безразлична.

Станислава Ганчева

Наши източници издават, че тя не спазва каноните на брака и понякога й се случва да кръшне от релсите на семейния живот. Краси, разбира се, няма идея какви ги върши половинката му, защото по същото време се прави на клоун в Би Ти Ви.

Голямата мъка на вечно ухиления актьор е, че жена му категорично не желае да го дари с наследник. Въпреки слуховете за репродуктивни проблеми на двойката, такива не са налице. Станислава отказва да зачене с оправданието, че не е готова да носи тежката родителска отговорност. Прехвърлилият 40-те комик желае бащинството повече от всичко. Той неведнъж е обсъждал темата за потомството с жена си и двамата стигнали до решението да кръстят бъдещата си щерка Ния на името на любимата им героиня от романа „Железният светилник“. Но като се има предвид, че Станислава още не се е наживяла и налудувала, на съпрузите Радкови едва ли скоро ще им се наложи да вадят кръщелно свидетелство за бебе.

Въпреки че може и никога да не стане родител, Краси няма да спре да обича половинката си, категорични са приятелите му. Според тях Ганчева е жената на живота му и той не би я заменил с друга за нищо на света.

Радков хлътва по Станислава в мига, в който я вижда. Макар че той е от Враца, а тя от София, съдбата ги среща в Смолян. Двамата се запознават на хотелска рецепция. Тогава хубавицата е в града с родителите си, а Краси е сам по служба.

Актьорът веднага фиксира красивата мацка и се приближава към нея с покана за представлението, в което му предстои да играе същата вечер. Девойката му дава телефонния си номер, а три месеца по-късно двамата вече живеят под един покрив в столицата.

Понеже е загубил рано родителите си, Радков започва да нарича тези на Станислава „майко“ и “татко“ още преди да се е оженил за нея. Сватбата им е през лятото на 2002 година – шест месеца след първата им среща. Станислава е сияеща булка, а Краси е с 20 килограма по-лек от сега.

Кумува Христо Гърбов от „Комиците“. Днес двамата актьори са във враждуващи продуцентски компании — „Седем осми“ и „Дрийм тийм“, но продължават да са първи приятели и често прекарват заедно свободното си време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Съпругата на Краси Радков отказва да му роди дете!"

  1. Иван   09.07.2013 at 14:59

    простотията по хората ходи и …………. мъжете са хора, и Краси не е, изключение…..
    За една пикла, чак пък толкова…..?????? …..любоффффффф …….
    Обичали се, а деца не искат …..???????Хората от любов ги правят ей така – справка А.Джоли.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *