Съпругата на Башар Рахал му изневерила със свой колега

Красивата Калина сложила рога на Башар, за да се реваншира за изневерите му

  Башар Рахал отново преживява семейни драми, одумват го негови колеги. След като едва не съсипа брака си заради изневяра с палавата Елен Колева и слуховете за флирт с Миленита, сега актьорът бил на мястото на жертвата в любовен триъгълник.

Най-актуалната клюка в театралната гилдия е, че Башар е рогоносец и съпругата му Калина най-сетне си е отмъстила за многобройните му кръщкания с колежки. Тъй като се издържа сама в САЩ, а освен това гледа без чужда помощ двете си деца от актьора, тя не могла да преглътне с лекота предателството на мъжа си.

Башар Рахал със съпругата си Калина и дъщеря Хлое

Госпожа Рахал от години живее в Америка, където работи като изпълнителен продуцент в голяма местна телевизия. Именно там завъртяла флирт със свой колега новинар. За интригата обаче се разчуло бързо, тъй като любовникът на Калина бил известен и личният му живот се следял под лупа. Калина, разбира се, отричала слуховете, но въпреки това актьорът бил много разстроен.

„Башар е в депресия и не знае какво да прави. И през ум не му минава да развали брака си, който спаси с толкова усилия. Но и се чуди как да укрепи семейството тъй като засега се налага да остане далеч от него“, разказват близки на актьора.

Рахал се надявал жена му да си дойде в България с децата за Великден и да изгладят недоразуменията, след като се приберат. Тя обаче не можела да си вземе почивка и засега проблемите им остават неразрешими.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *