Съпругата на Асен Блатечки му прости за изневярата с Диляна Попова

Асен Блатечки и съпругата му Катерина

  Асен Блатечки най-после се прибра у дома при жена си и детето, издават съседи на актьора. Той бе низвергнат от официалната си половинка Катерина в продължение на цели два месеца, след като изневярата му с Диляна Попова стана публично достояние.

Звездата от „Стъклен дом“ се залюби с манекенката, която също участва в сериала и това му костваше семейния уют и щастие. Съпругата на актьора го изгони и се зарече да подаде документи за развод, както и да му отнеме правата върху дъщеря им, която също като нея се казва Катерина.

За капак Блатечки бе изпъден от фамилното жилище и обикаляше като клошар да спи по приятели. Щом се усети, че забранените удоволствия с фаталната Диляна Попова ще му струват твърде скъпо обаче, актьорът даде заден и бързо би шута на красавицата. Той дори се отрече от връзката им, за която стана ясно, че продължава близо година, и се юрна по медиите да се обяснява в любов на жена си.

 

Катерина

Близки на семейството очакваха, че Катерина ще прости веднага на Асен и ще го прибере обратно. Майката на дъщеря и му, която също е актриса, от години е свикнала с изневерите на звездата от „Стъклен дом“ и досега това не е пречело на брака им. Заради публичния срам, че е сменена от красивата Диляна обаче, благоверната на Блатечки се запъна и дори почна да го плаши с развод.

Не е ясно как въобще двамата са успели да се сдобрят, тъй като според съседите тя дори отказвала да общува с Асен. След скандала той многократно се опитвал да се сдобри със съпругата си и по цели нощи висял под прозореца й, но без резултат. Тя дори отказвала да го пуска да вижда дъщеря им.

Изненадващо обаче преди дни тримата били забелязани да излизат заедно от семейното жилище все едно нищо не се е случило.

Асен Блатечки с Диляна Попова

„Асен се опомни и би шута на любовницата. Ясно му е, че жена като Катерина няма да намери. От години търпи капризите и изневерите му, гледа му детето и за нищо не се оплаква“, хвалят благоверната на актьора комшиите.

Събирането със съпругата му се отразява доста добре на Блатечки, категорични са и колегите му. Той отново се е заловил сериозно за работа и в момента освен че не спира да изнася постановки из страната, се снима и в два филма. Докато беше с Диляна, нямал никакво желание да се развива професионално и залитал все по-сериозно по среднощни гуляи, обилно полети с алкохол и опасни стимуланти.

За разлика от Блатечки обаче красивата моделка преживява тежко краха в отношенията им. Според колегите им от „Стъклен дом“, тя била доста влюбена в актьора и разчитала връзката им да се развие в доста по-сериозна посока. След раздялата им Диляна теши мъката си в алкохолни запои по морето с непознати мъже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Съпругата на Асен Блатечки му прости за изневярата с Диляна Попова"

  1. Змей Горянин   02.08.2012 at 18:49

    Така става, когато преяжда непрекъснато с наденички, от хладилниците на хората /а в моя има и биричка която по непонятни причини изчезва безследно до сутринта/, които си включват компютрите в мрежата. Тази енергия трябва да се изразходва някъде и той се впуснал в авантюра… Нека помогнем на Асен и да държим в хладилниците само минерална вода и зеленчуци…!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *