Съдят Мишо Шамара заради песен, осмяла ГЕРБ!

Биг Ша - БГ Пуси Райът

Според прокуратурата, певецът бил опетнил флага на Република България.

Даже вече имало образувано наказателно дело срещу идола на тийнейджърите. Мишо Шамара е преследван, защото според тях в една негова песен се подиграват със знамето и националния герб. Това заяви зам.-главният прокурор и шеф на Националното следствие, Бойко Найденов.

Даже вече е викан на разпит друг рапър – Серафим Мартинов – Сарафа в Националната следствена служба. Той също участва в парчето на Биг Ша, но се явява в качеството си на свидетел.

Мишо Шамара

Песента, която предизвика гнева на магистратите е наречена „Бяло, зелено и червено“. В текста й се говори: „От трите цвята най-много обичам бялото. Зеленото го пуша и съм high. Не прекалявам с нищо, щото I don’t wanna die, die. Червеното е като мензис, като кисела мацка с Тойота Авенсис“, както и: „Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба.“

Следствието е по чл.108, ал. 2 от Наказателния кодекс. Членът гласи, че който по някакъв начин опетни герба, знамето и химна на България се наказва с лишаване от свобода до две години. Да видим дали Мишо Шамара няма да се превърне в българския вариант на Пуси Райът?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-FcO_w8RLr0

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Съдят Мишо Шамара заради песен, осмяла ГЕРБ!"

  1. Honos   27.09.2012 at 21:53

    Ми ще го съдят я ! Той вярва в герба, не в ГЕРБ!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *