Съдят Бербатов за шофиране без книжка!

Митко и Асен Бебратови

Братчето на нашата футболна легенда Димитър Бербатов – Асен  ще се изправи пред съда за шофиране без шофьорска книжка.

Според добре осведомени източници, дори преписката по неговото дело вече била предадена на районните магистрати. Да си припомним че братът на футболиста бе спипан на  14 октомври да шофира без свидетелство за управление на автомобил в центъра на  Благоевград луксозното си БМВ- 5, което се води на  майка му Маргарита.

Ченгетата веднага след проверката образували дознание. А в началото на месец октомври Асен Бербатов отново бе спипан в крачка край  Кюстендил. В автомобилът в която пътувал, бяха намерени около 20 грама кокаин, скатани в детско столче.

Асен Бебратов

Заедно с него бе арестуван и Николай Борисов, шофирал колата. Автомобилът е притежание на на съпругата на Асен Бербатов – Димитричка. Даже колегите журналисти първоначално се объркаха, че и тя също е била в автомобила.

Но двамата не бяха задържани в  ареста, тъй като нямали криминално минало. Въпреки това срещу двамата бе повдигнато обвинение за притежаване на наркотични вещества, за което може да прекарат зад решетките между една до шест години.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/r3Q4EkwAY5E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *