Съдия Искра Онцова се стопи от любов

Телевизионната съдийка Искра Онцова се е стопила от любов заради 7 години по-младото си гадже Борис, разкри самата тя. Колоритната дама, която раздава присъди в предаването „Съдът влиза“, сияе от щастие с новата си връзка. Тя се запознала с Борис в началото на есента в курорта Лозенец. Онцова била на адвокатски семинар със свои колежки, а Борис си почивал в компанията на двама свои приятели. Те първи забелязали атрактивните дами и се присламчили на тяхната маса. Борис имал каравана на къмпинг „Арапя“ и поканил дамите да му гостуват. Така от дума на дума пламнала любовта му с телевизионната съдийка.

Съдия Искра Онцова
Съдия Искра Онцова

„Много съм влюбена. Толкова, че забравям да ям. Не живеем все още заедно, но има някакви технически подробности, които ще оправим. Запознахме се два дни след моя рожден ден, на морския бряг на едно романтично място в село Лозенец. Запознанството ни стана там, но отношенията ни се развиха месец по-късно, няколко дни след неговия рожден ден. И аз, и той сме убедени, че сме се срещнали в най-подходящия и за двама ни момент. Бих нарекла нашата любов скъпоценна перла.

Често се шегувам с него, че той е моята поръчка до Вселената. Борис притежава всички онези качества, които иначе бихте могли да откриете поотделно в различни мъже. Моят любим мъж не се срамува да бъде нежен и всеотдаен, а от друга страна е твърд и решителен, когато ситуацията го изисква.

Телевизионната съдийка със сина си Симеон
Телевизионната съдийка със сина си Симеон

Как да не обичам мъж, който най-невъзмутимо в един следобеден ден ме понесе на ръце около НДК? Как да не съм пленена от мъж, който слезе от своята кола на светофара, за да ме целуне през прозореца на моята кола? Борис притежава всички ценни качества, които са дефицит при повечето мъже. С него си приличаме в много неща и едното от тях е, че той, също като мен, умее да решава проблеми. Борис е по-млад от мен със седем години и това е едно очарователно предизвикателство. Още в началото на нашата връзка ние си изяснихме какво искаме да ни се случи и си обещахме да следваме мечтите си заедно“, сподели пред журналисти щастието си адвокат Онцова, която има една драматична любов зад гърба си, белязала досегашния й живот.

С бащата на 20-годишния й син Симеон така и не минали под венчило. Малкият се родил в началното на демокрацията и получил същото име като това на своя татко. По-късно двамата му родители се разделили, а той останал при майка си. Баща му решил да търси щастието си зад граница, кандидатствал за зелена карта и успял да замине да работи в Америка.

След като се установил зад океана обаче, той се разболял от рак на дванадесетопръстника – доста тежка и болезнена за пациентите диагноза. Въпреки агресивното лечение Симеон не успял да се пребори с болестта и издъхнал, когато синът му Симеон-младши бил едва на 8 години. Оттогава цялата тежест за издръжката на малкия останала на ръцете на неговата майка.

Онцова не крие, че е много взискателна и властна майка, която е направила всичко възможно, за да даде най-доброто образование на сина си. Днес той върви по нейните стъпки учейки право. Когато бил дете, всяка година на рождения си ден, духайки свещичките на тортата, малкият Симеон си пожелавал майка му да си намери подходящ мъж и да се омъжи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *