Сценаристите на “7 часа разлика” хвърлиха в потрес Наталия Бардская

Алекс Раева в "Седем часа разлика"

  Сякаш прокоба надвисна над семейството на Илия Раев и дъщеря му Алекс. В последния епизод на иначе претенциозната сапунка „Седем часа разлика“ и двамата герои попаднаха в ужасни ситуации. Раев, в образа на генерал Карло Луканов, беше задушен с възглавница в болницата, а героинята на Александра – безскрупулната Нина, беше парализирана с инжекция от любовника си – руския мафиот Распутин. На всичкото отгоре психопатът я облече в булчинска рокля и си направи фото за спомен със самоснимачка.

Наталия Бардская

Всичко това хвърлило в ужас познатата главно от дублажите актриса Наталия Бардская, която зорко следяла изявите на мъжа си и щерка си Дори си позволявала да им прави забележки. Особено я вбесявали грешните падежи в руския език на Алекс. Мама Наталия по принцип била против мъжът й да играе в сериала, където влиза след дъщеря си Алекс. Но не е вярно, че го е набутала наследничката му. Предложението към него дошло, когато умира от рак титулярният изпълнител на ролята Ангел Георгиев.

„С Ачо бяхме приятели. Четох сценария 10 дни и бях в колебание, даже направих опит да откажа, защото ми беше мъчно за него, пък и от суеверие. В крайна сметка реших, че ако Ачо ще ме гледа, би се съгласил да играя аз вместо него“, разказва Илия Раев. Сега се ядосва, че тъкмо му се усладило, а го убиха скоропостижно. От тук нататък ще трябва да се задоволи с административните дела на Шуменския театър, където е директор. Заради ангажиментите му там от няколко години семейството живее разделено. Алекс има и по-голяма сестра.

Илия Раев

Малко известен факт е, че Наталия Бардская е баронеса. Тя е потомка на белогвардейци, които след революцията бягат с яхтата „Колхида“ и след корабокрушение случайно попадат на бургаския бряг. С Илия Раев са състуденти от НАТФИЗ, тогавашен ВИТИЗ. Куриозът е, че в началото той не можел да я понася. „Беше най-антипатичната колежка в курса. Но нещо стана в трети курс и вече 48 години сме заедно“, признава актьорът, чиято кариера минава през театър „София“ и Малък градски театър „Зад канала .

Според него при всеки човек на изкуството трябва да има малко лудост но при дъщеря му Али, както я наричат вкъщи, тя е в повече.

Като дете правела всякакви пакости и много обичала да си фантазира. Веднъж решила да излъже съучениците си, че е била в Канада, и купила картички, на които сложила печати с помощта на варено яйце. Чувствителната девойка неведнъж хвърляла родителите си в потрес заради анорексия, която редувала с булимия. Не малко главоболия им причинили и любовниците й, предпоследният от които я пребивал от бой. Когато се разделиха, Алекс призна пред медиите за позора.

Сега, изглежда, е случила с последния си приятел Дончо който е гмуркач. От 5 години и Алекс има сертификат за гмуркачка, но това е болна тема в семейството. Баща й я съветва: „Нали знаеш, че треперим, когато тръгнете към морето. Нека Дончо се гмурка, а ти, татко, си стой на брега“. Съветите му за оцеляване се оказаха безполезни за изявите и на двамата в „Седем часа разлика“, защото персонажите им си отидоха от този свят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *