Сценаристите на “7 часа разлика” хвърлиха в потрес Наталия Бардская

Алекс Раева в "Седем часа разлика"

  Сякаш прокоба надвисна над семейството на Илия Раев и дъщеря му Алекс. В последния епизод на иначе претенциозната сапунка „Седем часа разлика“ и двамата герои попаднаха в ужасни ситуации. Раев, в образа на генерал Карло Луканов, беше задушен с възглавница в болницата, а героинята на Александра – безскрупулната Нина, беше парализирана с инжекция от любовника си – руския мафиот Распутин. На всичкото отгоре психопатът я облече в булчинска рокля и си направи фото за спомен със самоснимачка.

Наталия Бардская

Всичко това хвърлило в ужас познатата главно от дублажите актриса Наталия Бардская, която зорко следяла изявите на мъжа си и щерка си Дори си позволявала да им прави забележки. Особено я вбесявали грешните падежи в руския език на Алекс. Мама Наталия по принцип била против мъжът й да играе в сериала, където влиза след дъщеря си Алекс. Но не е вярно, че го е набутала наследничката му. Предложението към него дошло, когато умира от рак титулярният изпълнител на ролята Ангел Георгиев.

„С Ачо бяхме приятели. Четох сценария 10 дни и бях в колебание, даже направих опит да откажа, защото ми беше мъчно за него, пък и от суеверие. В крайна сметка реших, че ако Ачо ще ме гледа, би се съгласил да играя аз вместо него“, разказва Илия Раев. Сега се ядосва, че тъкмо му се усладило, а го убиха скоропостижно. От тук нататък ще трябва да се задоволи с административните дела на Шуменския театър, където е директор. Заради ангажиментите му там от няколко години семейството живее разделено. Алекс има и по-голяма сестра.

Илия Раев

Малко известен факт е, че Наталия Бардская е баронеса. Тя е потомка на белогвардейци, които след революцията бягат с яхтата „Колхида“ и след корабокрушение случайно попадат на бургаския бряг. С Илия Раев са състуденти от НАТФИЗ, тогавашен ВИТИЗ. Куриозът е, че в началото той не можел да я понася. „Беше най-антипатичната колежка в курса. Но нещо стана в трети курс и вече 48 години сме заедно“, признава актьорът, чиято кариера минава през театър „София“ и Малък градски театър „Зад канала .

Според него при всеки човек на изкуството трябва да има малко лудост но при дъщеря му Али, както я наричат вкъщи, тя е в повече.

Като дете правела всякакви пакости и много обичала да си фантазира. Веднъж решила да излъже съучениците си, че е била в Канада, и купила картички, на които сложила печати с помощта на варено яйце. Чувствителната девойка неведнъж хвърляла родителите си в потрес заради анорексия, която редувала с булимия. Не малко главоболия им причинили и любовниците й, предпоследният от които я пребивал от бой. Когато се разделиха, Алекс призна пред медиите за позора.

Сега, изглежда, е случила с последния си приятел Дончо който е гмуркач. От 5 години и Алекс има сертификат за гмуркачка, но това е болна тема в семейството. Баща й я съветва: „Нали знаеш, че треперим, когато тръгнете към морето. Нека Дончо се гмурка, а ти, татко, си стой на брега“. Съветите му за оцеляване се оказаха безполезни за изявите и на двамата в „Седем часа разлика“, защото персонажите им си отидоха от този свят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Сценаристите на “7 часа разлика” хвърлиха в потрес Наталия Бардская"

  1. even g   20.06.2020 at 1:22

    Thanks to my father who told me about this webpage,
    this weblog is actually awesome.

    Отговор
  2. cbd oil that works 2020   29.06.2020 at 4:44

    Hi there would you mind stating which blog platform you’re using?

    I’m looking to start my own blog in the near future but
    I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
    The reason I ask is because your design seems different
    then most blogs and I’m looking for something completely unique.
    P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

    Отговор
  3. best website hosting   27.07.2020 at 1:28

    Hello, i believe that i noticed you visited my site so i got here to return the favor?.I am trying to
    find things to enhance my web site!I guess its ok to
    make use of some of your ideas!!

    Отговор
  4. cheap flights   24.08.2020 at 17:48

    Yesterday, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see
    if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My iPad is now destroyed and she has 83 views.
    I know this is completely off topic but I had to share it with someone!
    cheap flights yynxznuh

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *