Сценаристите на “Под прикритие” окълцаха финансово Ивайло Захариев заради бездарието му

 

Ивайло Захариев

  Феновете на „Под прикритие“ най-после може да си отдъхнат, че отново ще гледат любимия си сериал. След дълго отлагане снимките за третия сезон на поредицата започнаха, а продуцентите обещават, че това ще бъдат най-интересните епизоди досега.

Правилото нищо да не се издава до последния момент важи и за БНТ кримката. Въпреки желязната тайна обаче някои пикантни подробности от кухнята на сериала изтекоха и по всичко личи, че бурните емоции няма да са само между страховитите мафиоти в сюжета, а и между истинските актьори в екипа му.

Оказва се, че най-ощетен от звездния състав на криминалния сериал е Ивайло Захариев, изпълняващ главната роля на ченгето под прикритие Мартин Христов. Продуцентите са орязали жестоко хонорара на младия актьор за новите епизоди с железния мотив, че персонажът му в третия сезон ще участва в значително по-малко сцени от преди. И слава Богу! Момчето е очевидно бездарно и присъствието му на екрана буди истинско недоумение сред палитрата супер звезди и добри актьори. Според запознати лично програмната шефка Севда Шишманова настоявала присъствието на некадърния връзкар да бъде сведено до критичния минимум.

Центърът на сюжета се измества изцяло върху новата мутренска война, избухваща между бившите вече партньори Джаро и Иво. Това пък автоматично означава, че по-голямото възнаграждение ще отива в джобовете на Михаил Билалов и Захари Бахаров, играещи отрицателните герои в поредицата.

Че екранното присъствие на Ивайло Захариев е сведено до минимум, личи и от факта, че актьорът не присъства на най-важните каскади за третия сезон, които преди дни бяха заснети на морето. Там в екшъна участваха Бахаров, Билалов и някои второстепенни персонажи от враждуващите им групировки.

През това време, вместо да е с екипа на сериала, Ивайло Захариев беше в София заедно с жена си Миряна и обръщаше повече внимание на наркоманите в центъра за зависими, където се изявява като доброволец.

Въпреки явното отношение на продуцентите към актьорските му способности Мартин от „Под прикритие“ не роптал срещу намаляването на хонорара му. Вместо да вдигне бунт и да се опъне на шефовете си, младата звезда предпочита да запази мълчание и да продължи усърдната подготовка за ролята си. През последните седмици той ежедневно прекарва по няколко часа във фитнеса, за да напомпа мускули, подобаващи за едно добре тренирано ченге под прикритие.

„Под прикритие"

От обкръжението на Ивайло Захариев пък допълват, че той не бил конфликтна личност и рядко стигал до крайни решения. Затова и в момента не обмислял да иска повишение, още повече да напуска екипа на хитовата поредица. Актьорът осъзнавал, че именно „Под прикритие“ го е направил известен и разпознаваем за публиката и напуснел ли кримката, със звездната му кариера и успехи със сигурност щяло да е свършено.

Не така обаче разсъждавали останалите колеги на Ивайло Захариев. Както се знае, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Мариан Вълев са отдавна утвърдени имена в театралните и киносреди. Освен това те са блестящи актьори пред камерата и всеки от тях знаел цената си, така че не допускали продуцентите да ги разиграват и със стотинка разлика в хонорарите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *