Супер Бианка ще търси съпруга на Тодор Славков!

Бианка Илич

Красивата палавница бе избрана за водеща на предаването, заради специфичното си чувство за хумор. Бианка Илич или по- известна като дивата Супер Бианка, ще води риалитито в новия телевизионен сезон на TV7 „Ексмилионер търси съпруга”.

Предаването ще почне да се излъчва още през септември. Госпожица Илич става част от екипа на !no frame media не само като водеща на коментарните студия, но и ще има активно участие в отделните мисии. В тези мисии кандидатките за сърцето и ръката на Малък Тошко ще трябва да доказват своите способности.

Тодор Славков се е спрял лично на красавицата като човек със силно чувство за хумор и самоирония. Супер Бианка вече познава всички дами – кандидатки за невести на Тодор Славков.

Нещо повече, претендентките непрекъснато търсели веселата блондинка за съвети и любовни хитрини как да спечелят вниманието на популярния „ексМилионер”. Така предаването дава заявката за най-щурото риалити през тази есен и ще се излъчва вторник, четвъртък и петък вечер.

Тодор Славков

Дано да бъде по-интересно от предното, което започна добре, но след това бързо загуби инерция и се превърна в скучна дъвка за отегчените пенсионерки, докато чакат да им почне турската сапунка по bTV. Успех.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-ecLuK4imgY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *