Сузанита с шокиращи разкрития: Бившият ми ме биеше! Срина здравето ми! Ето какво още сподели певицата:

Скандални разкрития за връзката с бившия си приятел Александър, направи щерката на Орхан Мурад – Сузанита. 15- годишната певица написа шокиращо съобщение в социалните мрежи, за да отговори на въпроси за фенове относно доскорошната й връзка:

Сузанита с бившия си приятел Сашо

„Дали ми липсва? Кое да ми липсва“? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, след като знаех истината ли? Това, че ме обиждаше и ми посягаше на публични места?“, пише Сузанита.

Проблемите между дъщерята на Орхан Мурад и гаджето й Александър, известен още като Сашо Лудия, започват след като славата изведнъж връхлита малката певица преди година и половина.

Александър, който е с осем години по- голям от нея, започва да се изживява като звезда. В същото време, става много агресивен към Сузанита. Аграсията му е не била само вербална, но и физическа.

Тормозът и стресът започват да се отразяват на здравето на 15- годишната певица. На два пъти се налага да бъде оперирана от киста на яйчника. Психиката й е тотално срината. Щом научават за тормоза, родителите на Сузанита веднага се намесват, за да отстранят насилника от живота на дъщеря им. Консултират се с адвокати и възнамеряват да го съдят.

Александър вече има една условна присъда за сбиване в дискотека в родния си Велинград. Бившият на Сузанита признал, че първи посегнал и нападнал.

В момента Орхан Мурад и съпругата му са извели Сузанита от страната. Семейството от известно време живее в чужбина. Младата певица е минала на частна форма на обучение и ще се явява само на изпити.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *