Стунджи откри щастието със скромна брюнетка

Също като предишните му спътници и последната приятелка на Стунджи е дългокоса, мургава и стройна брюнетка

  Стоян Янкулов – Стунджи най-после забрави фаталната Елица Тодорова и успя да намери щастието с друга жена. Барабанистът с прическа на пудел вече лети на крилете на любовта със скромна брюнетка, видяха папараци.

Стунджи изглежда доволен и спокоен с половинката си и сякаш напълно е забравил фаталната Елица, заради която преди

Стунджи бута количката с покупките, а през това време приятелката му си избира козметика

години разби семейството си и се разведе с майката на дъщеря си. Преди няколко дни Стунджи и новата му жена бяха уловени, докато пазаруват в голям столичен хипермаркет, и бутащи количката, бяха досущ като обикновено семейство, излязло да зареди хладилника си.

След дълга обиколка между щандовете с хранителни стоки в магазина Стунджи мушна в количката огромна тенекия с гръцки маслини, буркан с грах, кашкавал и буркан с кетчуп. Докато приятелката му оглеждаше козметиката и перилните препарати, барабанистът се запаси с няколко самобръсначки и пяна за бръснене. След едночасовия шопинг музикантът и спътницата му натовариха покупките в колата и отпратиха в неизвестна посока.

„Най-после я е забравил тази уруспия Елица. Душицата му изпи, а Стунджи й позволяваше даже да му кръшка, изгубил ума и дума по нея. Тази жена по-

Барабанистьт се запаси със самобръсначки за цял месец

му приляга и личи, че е свястна и скромна“, коментираха очевидци новата половинка на музиканта.

В продължение на десетина години Стунджи наистина бе като омагьосан от доста по-младата от него Елица, с която бе дует и на сцената, и в кревата. Първоначално Тодорова се вмъкнала под завивките му като любовница, но той толкова полудял по нея, че зарязал семейството си, спомнят си паметливи. След това заживяха заедно и благодарение на неговия талант Елица се прочу и стана известна. Най-големият успех на двамата бе регистриран през 2007 г, когато дуетът достигна до финала на конкурса Евровизия с песента „Вода“. Въпреки че певицата е по-известна на широката публика, всъщност Стунджи е талантът и двигателят на дуета. Затова и след раздялата им той не може да се отърве от работа, а тя угасна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *