Стоянка Мутафова направи нещо невероятно! Вижте какво:

Стоянка 1Примата на Сатиричния театър Стоянка Мутафова доказа за кой ли път, че възрастта и суетата не вървят ръка за ръка.

Въпреки че навърши 95 години, тя не се предава и прави всичко възможно да изглежда добре както на сцената, така и на публични събития. Започнати разказват, че стояла дори у дома с червило, за да не я изненада някой гост и да я завари неглиже.

Сега обаче тя изглежда още по-млада.  Внезапно старческите петна по лицето й изчезнали, а бръчките били загладени. Кожата й станала  като на два пъти по-млада дама.

Причината е, че  Стоянка превъзмогнала страха си от игли и болници и се обърнала към  столичен пластичен хирург, който сторил чудеса с нея. Поставил й филъри,  инжектирал й ботокс и в монета примата е като чисто нова.

Да се подложи на болезнената процедура я убедила дъщеря й Муки, която се изживява като неин мениджър, компаньонка и съветник. Тя навила майка си да пробва да се подмлади и я убедила, че и самочувствието й ще се вдигне. Мутафова дълго се дърпала и твърдяла, че феновете я харесват и сбръчкана, но накрая се предала и отишла в клиниката.

Стоянка МукиАктрисата била удивена от резултата. От огледалото я гледала една доста по-млада жена с палав поглед и фатална усмивка. Лекарят й дал и специални кремове, с които да поддържа лицето си и тя не забравяла да си ги слага сутрин и вечер.

Станах по-красива – хвали се актрисата на приятели. А това ми даде крила. Тялото вече не ми тежи така, дори краката ми са като нови и издържам по-дълго права.

Стоянка разбрала, че може да се подлага на процедурите до 120-годишна възраст и в момента се носи на крилете на новата си изкуствена младост. И готви ново турне из България в компанията на Кичка Бодурова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *