Стоянка Мутафова захрани щерка си Муки с 250 бона!

Стоянка 1Стоянка Мутафова  се раздели  с любимата си вила в полите на Витоша.

Актрисата решила, че не й трябват две къщи, пък и трудно ги поддържала. Вече нямала сили да се наслаждава на планината от верандата си, нито смеела да живее далеч от болници, които напоследък посещава доста често. Затова се сбогувала с вилата си, а всички пари отишли в банковата сметка на дъщеря й Муки.

За неочакваната сделка настоявала самата Муки. Тя била категорична, че майка й не може да живее повече там и за да не се изкушава актрисата от имота, решила да се отърве от него. Купувачът, който се пази в тайна, платил и за някои от мебелите на актрисата, които смятал да запази като реликви.

Стоянка много плакала, когато се разделяла с любимата си вила, затова новият собственик я поканил да му идва на гости винаги, когато се затъжи за гледката към Витоша. Дали обаче тя ще го стори или ще предпочете да остане завинаги в апртамента си в столицата, никой не знае.

Муки убедила майка си да ходят при нотаруис, след като актрисата паднала на верандата и не могла да стане. Щерка й я намерила часове по-късно на пода, а старата жена плачела и мислела, че има нещо счупено. За щастие само била натъртена. Този случай стреснал и двете, съседите били далеч и дори Мутафова да викала за помощ, нямало кой да я чуе.  Ами ако бях извън града, какво щеше да стане с мама, питала се дъщерята и настояла да продадат опасния имот.

Стоянка МукиВсъщност вилата се водила на името на Муки. Още докато била на свежите и безгрижни 70 години, Стоянка приписала имота на дъщеря си. Строежът му започнали заедно с голямата й любов Нейчо Попов, но той не доживял да види къщата завършена.

Актрисата се нанесла сама, но приписала имота на дъщеря си, за да я осигури. Муки цял живот била до нея, никога не е подхващала работа, а се изживявала като импресарио на легендарната си майка.

От години Мутафова издържа единственото си дете, което вече минава 60-те. Но защо е направила тази сделка, когато парите са по-сигурни в недвижим имот, отколкото в банката, никой не знае.

Сега Муки има пари за издръжка, които ще й стигнат за няколко години. Тя е свикнала да харчи с размах и намира приложение на всичките хонорари, които извън сили изкарва майка й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *