Стойчо Младенов и Черната Златка в спор за ревльо на годината

Стойчо Младенов се конкурира с Черната Златка кой от двамата е по-голям плачко. На треньора на ЦСКА все нещо му е криво, а след загубата от „Левски" си намери оправдание да изгони цели седем футболисти
Стойчо Младенов се конкурира с Черната Златка кой от двамата е по-голям плачко. На треньора на ЦСКА все нещо му е криво, а след загубата от „Левски“ си намери оправдание да изгони цели седем футболисти

Зевзеци избират ревльо №1 на България за 2013 година. Щурата анкета тръгна в социалната мрежа „фейсбук“ преди няколко дни. За първото място ще спорят треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и плеймейтката Златка Димитрова. Потребителите в мрежата са категорични, че това са двете персони у нас, които могат да удавят в сълзи телевизионните камери.

Златка Димитрова
Златка Димитрова

Стойчо минава за най-оплакващия се треньор в А група. През мач реве заради директиви срещу ЦСКА, „синьото“ БФС, съдийски тесли, калпави терени и финансовата мизерия на „Армията“.

Черната Златка пък си изплака очите в риалити шоуто „Биг Брадър Ол Старс“, където прекара повече от месец. Не мина ден без силиконовата бомба да се разциври за нещо пред камерите на Големия брат.

В момента Златетка води оспорвана битка със Стойчо Младенов в анкетата за ревльо №1 на България, като засега гласовете вървят наравно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/wPDw1RFqp68

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *