Стойко Сакалиев баджанак на Тодор Батков

Брадърът Стойко Сакалиев можеше да търка наровете, а не да се излежава върху луксозния си креват във „ВИП Брадър“ ако неволна детска игра преди години беше завършила фатално за братовчедката му Гергана. Роднини на бившия футболист припомниха пред журналисти зловеща история, при която Саката, без да иска, щял да убие фолкдивата.

Стойко Сакалиев
Стойко Сакалиев

От хлапашките си години Стойко и Гергана са си много близки. През по-голямата част на годината били разделени – той в Бургас, а тя в Димитровград. Но през всичките ваканции се събирали да лудуват при баба си и дядо си в село Говедарци.

Именно там мазето на селската къща за малко не се превърнало в лобно място на бъдещата чалга дива. По време на поредната им лятна ваканция братовчедите събрали децата от махалата и организирали игра на стражари и апаши. Стойко се изявявал в ролята на стражар и трябвало да залови апашите Гергана и сестра й.

Стойко Сакалиев с братовчедка си Гергана
Стойко Сакалиев с братовчедка си Гергана

„Не можах да му избягам и ме хвана в мазето. За да не му се изплъзна, ме завърза да едно дърво, което баба и дядо не бяха отсекли, като са строили къщата, и дънерът му минаваше през мазата. Така се бе вживял в ролята си, че въпреки крясъците ми ме омота с въжета около дървото и ги пристегна достатъчно силно, че да започна да се задушавам“, призна Гергана.

Краката й увиснали във въздуха, не можела да се освободи, ръцете й били здраво завързани зад дървото. „Бях безпомощна. „Помислих си Край! Умирам си ей тука.

Намерих последни сили да изкрещя колкото мога най-силно. Другите деца ме чуха и дойдоха да ме спасят“, още помни кошмарната игра блондинката.

В детските им години момичетата не залитали много по Саката, но станал магнит за тях през пубертета, когато започнал да възмъжава и се записал да тренира футбол. Сефтето направил на 16 години и така още 699 пъти, докато навърти бройката с жени, с които преспал, допреди да влезе в Къщата.

По време на сексуалния си живот Стойко с голям зор изживял 10 месеца, през които, макар и да не е за вярване, не повалил нито една нова бройка. На „сухо“ останал в Полша, където един сезон играл за местния „Арка“ (Гдиня). По това време вече бил разведен с жена си Жулвена и на местна почва можел да лудува колкото му душа иска. За карък обаче полякините не се оказали дащни и толкова лесни като българките.

„Една година зор видях. В Гдиня имаше хубави жени на кило, обаче недостъпни! Искат да им сваляш звезди, да ги ухажваш, и то не с дни, а с месеци. Къде у мене толкова търпение и нерви?!“, признава, че предпочита по-лесните свалки брадърът.

Той въобще не трябвало да се труди и доказва, за да стане баджанак на собственика на „Левски“ Тодор Батков. Преди години футболният бос бе залитнал по красавицата Елена Тихомирова. Носителката на титлата „Мис България“ и тогавашният нападател на ЦСКА се запознали в пиано бар. Срещнали се няколко нощи за по бърза размяна на хормони, но до толкова. Сакалиев доста харесал Елена, но признал, че тя не е за сериозна връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *