Стоичков се изцепи: Няма да оставя внучка си да живее в България!

Стоичков1„Внучката ми Миа няма да живее в България“, заяви надменно Христо Стоичков при поредната си телевизионна изява.

„Тази държава нищо не може да й даде, нито образование, нито бъдеще, нито перспектива за развитие. Детето е американски гражданин и ще се възползва от всички шансове, които САЩ й предоставя. А те там са много, стига да умееш да ги използваш.

Ето, на мен ми беше даден шанс и в момента съм се реализирал много добре и продължавам да се развивам. Щом си умен, щом си предприемчив, щом го можеш, проблеми няма и никой не може да те спре“, продължи с хвалбите Камата.

А на теб кой ти даде шанс? Коя държава те направи известен? Това са въпросите, които никой журналист не смее да му зададе. Защото всички треперят пред него и защото знаят чий приятел е.

Ако я нямаше България, ако я нямаше футболната ни школа и специалисти, Стоичков щеше да си копае картофите на село и никой нямаше да е чувал за него.

Стоичков внучкаНямаме нищо против, че е постигнал много, гордеем се с постиженията му, но не желаем да обижда държавата ни, която излиза, че е недостойна за скъпоценната му внучка.

Сега е лесно да взимаш луди пари от реклами в България и в същото време да хвалиш Америка.

Защо тогава Камата не си стои в прехвалената държава, а е дошъл тук да участва във всичко, от което падат мангизи и то с шепи?

Някак недостойно звучи да се отречеш така от родината си.

Нима всички деца, родени в България нямат шанс?

По-кротко, господин Стоичков!

Гледайте си внучката, но не ни натрапвайте мнението си.

Не ни е нужно!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *