Стефка Костадинова замрази лицето си

Стефка Костадинова показва лице без една бръчка
Стефка Костадинова показва лице без една бръчка

Стефка Костадинова се е пристрастила към пластичните операции и е заприличала на истински Франкенщайн, притеснени са нейни подчинени в Олимпийския комитет. Те издават, че именитата лекоатлетка на всеки 2-3 седмици посещава реномираната клиника на доктор Мариела Хитова в търсене на вечната младост. Не пропуска нито една процедура, мисли само за външния си вид, разказаха нейни приятели.

Въпреки че след две години ще празнува 50-годишен юбилей, Стефка била твърдо решена да не се предава пред старостта. Отдавна лицето й няма нищо общо с истинското от преди десетина години, когато природната й красота я класираше в челната тройка на най-привлекателните спортистки.

Стефка Костадинова развила манията си през 2005 година. Искала да изглежда млада и красива за мъжа си Николай Попвасилев
Стефка Костадинова развила манията си през 2005 година. Искала да изглежда млада и красива за мъжа си Николай Попвасилев

Всичко е само ботокс и хиалуронова киселина и яка работа на скалпела, който направи скулите й като на китайка, а носът й едва се вижда. Устните й също за надути, въпреки че тя имаше естествено красива усмивка, спомнят си нейни фенове.

Сега обаче всякакви гримаси са непосилни за шампионката, понеже до болка опънатото й лице не бива да се бръчка. Вманиачаването на спортистката по скъпите процедури за разкрасяване започна още през 2005 г, когато тя премахна „запазената си марка“ – бенката на бузата си, а след това си направи лифтинг на лицето. Оттогава Костадинова е лягала поне още 5-6 пъти под ножа, изчисляват клюкари. Въпреки че много нейни приятелки я посъветвали да спре с непрекъснатите интервенции и дори обяснили, че пристрастяването към тях си е чиста проба болест – от модерните, Стефка била твърдо решена да продължи.

Причината била в желанието й да изглежда млада и красива за втория си съпруг – бизнесмена Николай Попвасилев, заради когото се разведе с първия си мъж. Двамата вдигнаха сватба през 2007 г., но Костадинова продължава да е влюбена като момиче и прави всичко възможно да се хареса на спътника в живота си.

За да не се набива на очи у нас, част от операциите спортистката прави в Гърция, където се скрива и по време на двуседмичния възстановителен период. За да подсили ефекта на скалпела,тя се подлага на ежемесечни кислородни терапии и крем с хайвер, който си купува от известна столична клиника. Резултатът обаче вече е плашещ, твърдят нейни близки.

След като приключи активната си спортна кариера, шефката на БОК непрекъснато се труди над външния си вид. Особено чувствителна е към бръчките около очите и по шията, които изглажда в момента, в който се появят. Тези по ръцете криела по-трудно, затова все по-често ходи с ръкавици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/2dESF3b0VXM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *