Стефан Данаилов завещава парите си на доведения син и внуците

Стефан Данаилов

  Владимир, блудният син на Стефан Данаилов, няма да види и лев от наследството на именития си родител. Ламбо се е заканил да лиши извънбрачния си син от бащиния, понеже продължава да срами фамилията му, научихме от приближени източници.

Дългокосият младеж, плод на греховната любов между Данаилов и актрисата Ирен Кривошиева, 25 години расна и се възпитава в Щатите, където майка му го скри, за да не бъде разкрита голямата й любов с нявгашния секс символ.

Откакто преди няколко месеца се върна в България, наследникът на Ламбо притеснява със странните си изяви не само родната общественост, но и биологичния си баща.

Владимир Данаилов

Според мнозина Владимир Данаилов трябва да бъде освидетелстван на „Четвърти километър“, но според самия него всички останали сме за там, тъй като нямаме връзка с висшия разум – с Бога.

Заради изцепките на незаконния му син Ламбо всеки ден търпял подигравки и подмятания, но чашата преляла с последното изказване на блудния актьорски син. Първо пред пресата, а после и в телевизионно интервю безработният Данаилов-младши зачекна темата, че парите и материалните блага не са движещата сила в света. В този ред на мисли Владко се тупна в гърдите, че е готов да се откаже от наследството на баща си, ако той и неговото семейство поискат това.

Законната съпруга на Ламбо това и чакала. Въпреки, че за пред хората Мария Данаилова прие извънбрачния син на съпруга си, горчилката от прелюбодейството му още стояла закотвена в гърлото й.

Една от най-красивите моми в София от преди 40 години подметнала пред Касабов от „Стъклен дом“, че младежът, обявил за свой баща не него, а Бог, наистина няма място в завещанието му. Още повече щом парите не са му способ за препитание и живот. На Владко реално не му трябва наследство, тъй като се „храни“ с енергия, не харчи за обувки, защото ходи бос, не харчи и за вода, защото се къпе веднъж на 3 седмици, живее с по 5 лева на седмица… А от немай къде хвърля по някоя лев за дрехи, защото, ако тръгне и гол, вече няма начин да не бъде освидетелстван.

Така Ламбо взел категорично решение да не включва в завещанието си неадекватния си син просветител на заблудените християни. Наследството на Стефан Данаилов, натрупано по време на актьорската му кариера и на политическата сцена, щяло да бъде поделено между доведения му син Росен Цанков и внуците му – близнаци. Макар, че Росен е от първия брак на Мария с Вили Цанков, Ламбо е приел него и децата му като свое семейство.

„Не е ясно как ще реагира Ирен Кривошиева, ако наистина синът й не получи дял от парите на баща си. Със сигурност няма да е най-щастлива от този факт. А и Ламбо излезе карък – единственият му биологичен наследник да го излага така… Владко е издънката на фамилията!“, жлъчно коментират в театралните среди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *