Стефания Колева – бременна!

Стефания Колева и съпругът й арх. Йордан Ликов

  Звездни клиенти имаше миналата седмица столичната ИКЕА. В огромния магазин бяха забелязани да се разхождат Стефания Колева и съпругът й – арх. Йордан Ликов. Още с влизането си в търговския обект двойката привлече вниманието на простолюдието. Любопитните погледи обаче не смутиха актрисата и мъжа й и те спокойно се разходиха в огромното хале, наблъскано с всякакви мебели и вещи за дома.

Звездата от „Клиника на третия етаж“, „Тя и той“ и българската версия на „Женени с деца“ явно беше решила първо да проучи добре всички артикули и чак след това да направи избор какво да си купи. Хванала половинката си под ръка, чаровната блондинка се унесе в разглеждане на артикулите.

Като добра домакиня тв звездата гледа да пести място в гардероба с вакуумиращи пликове за костюми

Най-любопитният момент настъпи, когато актрисата се спря пред къта с бебешки креватчета и започна внимателно да оглежда изложената стока. Със замислено изражение Стефания проведе консултация с любимия си. Двамата коментираха, че леглото се продава на прилична цена от 175 лева. Личеше си, че семейният тандем се колебае дали да не вземе изгодната мебел.

В крайна сметка Колева и Ликов насочиха интереса си към спалното бельо. И там погледът на Стефания бе грабнат от сладки чаршафи за новородени – в розово и жълто. Актрисата дълго ги опипваше и мачкаше в дланите си.

Въпреки обстойното разглеждане на артикули за пеленачета, семейството не закупи нито един такъв. Вместо това се сдоби с пластмасови кошове за мръсно пране, пликове за вакуумиране на костюми и други подобни стоки за функционалност в дома.

Стефания развива мускули с тежките пакети. Явно ако има зародиш в корема й, то той не е на повече от няколко седмици

Да, вероятността Стефания да е бременна не е никак малка. Съмненията се засилват и от факта, че в ИКЕА тя беше облечена с широка блуза, с каквито обикновено жените сполучливо прикриват наедрелите си кореми.

Дори и Колева да е трудна обаче, зародишът й не е на много седмици. Иначе едва ли тв звездата щеше да прехвърля сама тежките покупки от количката на касата и обратно.

Докато популярната актриса се бореше с обемистите пакети, съпругът й зяпаше други артикули. Той се правеше, че не вижда как се поти жена му и чак когато се наложи да се плаща, й обърна внимание и извади 200 лв. за сметката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *