Стенли пред развод

Стенли разяри жена си Людмила Сланева
Стенли разяри жена си Людмила Сланева

Жената на Стенли му е бясна и само го чака да излезе от шоуто, за да му потърси сметка за закачките му в къщата. Людмила Сланева не можела да си намери място заради униженията, на които я подлага разгоненият й съпруг буквално във всеки епизод на „Музикална академия“. Бившият вокалист на „Тангра“ се оказа доста палав. Той не спира да задиря колежките си в шоуто, като съвсем не се ограничава само с младите певици.

Станислав Сланев - СтенлиНе пропуска да забележи по-секси тоалетите на Кичка Бодурова и да й направи комплимент. Особен фетиш за певеца са дамските ботуши. Той направи няколко закачливи и смели коментари по адрес на Сантра именно заради чифт гумени ботуши. Стенли веднага си я представи обута само в тях и това разпали въображението му дотолкова, че музикантът написа песен за младата си колежка. Поли Генова също получи няколко неприлични намека.

„Поли, много си секси. Иде ми да те хвана за дупето“, не се въздържа да й каже Стенли. Русокосата певица обаче бързо отклони нескопосания му опит за свалка.

Въпреки че Стенли вероятно просто не може да остане равнодушен към женската красота и поведението му е съвсем невинно, изцепките му вбесявали Людмила. Тя се дразнела, че мъжът й въобще не говори за нея в академията, а само бройка жените около себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *