Стенли планирал самоубийство заради развод

Станислав Сланев - Стенли
Станислав Сланев – Стенли

Преди 3 години певецът Станислав Сланев – Стенли планирал да се самоубие, разкри самият той след напускането си на „Музикална академия“. След поредния скандал между него и съпругата му Людмила той решил, че с брака им е свършено, събрал 2-3 чанти с багаж и се върнал в родния си град Велики Преслав.

Там се отдал на безкрайни запои с приятели. Стенли обаче не спирал да мисли как са съпругата му и дъщеря им Никол. Разликата от 16 години във възрастта на певеца и актрисата Людмила се оказала критична за брака им.

Станислав Сланев - Стенли със съпругата си Людмила
Станислав Сланев – Стенли със съпругата си Людмила

„Когато си тръгнах от София, си викам: „Сега дали пък да не се засиля колата и да се блъсна в някое дърво, та да приключи най-после всичко… Бях си пуснал много силно „Ръш“ и го мислех съвсем сериозно“, спомня си музикантът.

След няколко месеца на размисъл Стенли и Локо, както е артистичният псевдоним на Людмила, си направили романтична среща на неутрален терен. Той тръгнал с колата си от Велики Преслав, а тя от София и се срещнали по средата на пътя – във Велико Търново. След тази среща минали още няколко дни, докато двамата взели решението да се съберат отново.

Опитът на Стенли за самоубийство обаче не е единствен, припомнят паметливи. Ексвокалистът на група „Тангра“ е първата голяма любов на водещата Наталия Симеонова. Двамата се запознали през далечната 1990 г., а любовта им продължила 3 години. По време на връзката им Наталия се влюбила в по-перспективния музикант Денис Ризов, който днес е преуспяващ бизнесмен. Стенли си събрал багажа и напуснал общата им квартира. Раздялата го съсипала и според мълвата свръхчувствителният музикант се опитал да си пререже вените от отчаяние.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/kbHQ5NJ9h6c

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Стенли планирал самоубийство заради развод"

  1. Яница   16.07.2015 at 21:26

    Този нито е толкова чувствителен , нито ще се самоубие заради жена . Не ни разсмивайте.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *