Станка с хита на сезона: Златке, ти си голям кон, ма!

Станка Златева
Станка Златева

  Плеймейтката Златка Димитрова, която в предния сезон на „ВИП Брадър“ отнесе отнесе куп подигравки за бедните си познания по география, бе подложена на ново унижение още с влизането си в Къщата в Нови хан. Продуцентите я вкараха при останалите хай персони в понеделник след изгонването на Павел Чернев.

Най-сащисана от появата на Черната Златка бе пехливанката от

Златка Димитрова се обижда, когато я определят като кон
Златка Димитрова се обижда, когато я определят като кон

село Крушаре. Набитата и трътлеста спортистка мигом получи комплекси, когато срещу нея се изправи силиконката от Бургас. „Мале, ти си голям кон, ма, наистина ще ми създадеш страшни комплекси!“, изцепи се Станка.

Макар видимо да не даде вид, че определението на Златева я е засегнало, Златка е чувствителна на еднокопитни обиди. Димитрова бе сравнена с кон и от голямата си любов, самбиста Благой Иванов – Багата, с който съжителстваха в предишния брадър за випове.

Боркинята в нокаут след целувка от Саката
Боркинята в нокаут след целувка от Саката

Не само ръстът на новата й съквартирантка, но и Стойко Сакалиев хвърли в нокаут сребърната медалистка от Игрите в Лондон. Макар да не го признава, Златева си е паднала по бившия футболист, а продуцентите засилиха интригата в Къщата, като ги вкараха в любовен сериал в седмичната им мисия. Според сценария Станка в ролята на Станкита ще играе инкасаторка, която е любовница на футболеро.

Темпераментната спортистка остана без ума и дума, когато репетирайки ролите си, Саката й лепна целувка уста в уста. Иначе цапната в устата, Златева се шокира и си забрави репликите. „Любовникът“ й побърза да я успокои, че е нормално след негова целувка да не помни нищо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *